0

Pre Nabíjačku Ploche Mount Skladacie Telefón, Stojan, Držiak

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€5.16

Popis:

1. Určené pre Nabíjačku: Tento držiak je vhodný pre MagSfe nabíjačka pre iPhone 12/12 Pro/12 Mini/12 Pro Max.Tento stojan funkcie rotujúce dizajn, kompaktné rozmery, ľahko si môžete vziať kamkoľvek.

2. Vynikajúca Odolnosť proti Sklzu: Tento držiak je vyrobený z vysoko kvalitnej hliníkovej zliatiny, povrch je hladký, a tento držiteľ funkcie trojuholníkového tvaru rámu, ťažisko je nízka, a mobilný telefón môže byť pevne stanovená.Okrem toho, pásik na zadnej strane protišmykovým gumovým môže chrániť váš telefón pred poškriabaním.

3. Uľahčujú Život: Voľné ruky!Tento držiak je možné použiť pri sledovaní filmov, čítanie noviniek, hrať hry a používať ho v pohodlnej ceste!Tento držiteľ je ideálny pre vonkajšie, kancelária, kuchyňa, doma alebo v tabuľke.Najmä počas nabíjania zariadenia, tento mobilný telefón majiteľa môžete vytvoriť svoj digitálny život pohodlnejší.

4. Vhodné Pozorovací Uhol: stôl držiaka telefónu vám poskytuje pohodlné uhol pohľadu.Položila ju na stôl a keď je telefón v tichom režime môžete zobrazovať upozornenia na prichádzajúce hovory a na prvý pohľad.

5. Vysoko Detailné Držiaka Telefónu: Tento držiteľ má otvor pre kábel, takže nabíjanie kábel môže byť ohnuté ľahko.Tento držiak je možné chrániť kábel do značnej miery.

Špecifikácie:

Materiál: hliníková zliatina

Farba: strieborná

Vhodné pre: pre nabíjačku

Balenie Zoznam:

Stojan*1

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : DI0626300
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie