0

Tvár Farby Auta Príslušenstvo 1-Zdvih 12 Rozdeliť Tortu Palety,Voda Aktivuje Telo, Farba Sada S 3 Kefy 2 Huby Non-Jedovaté

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€21.19 €34.74

SPLNIŤ VŠETKY VAŠE POTREBY: Rozdeliť Tortu súprava obsahuje 12 x 10gram Profesionálne split koláče(každá torta obsahuje multi farby),3 x Profesionálnej kefy,2 x hubky aplikátory,väčšie jeden môže byť použitý pre veľký motýľ,a ten malý môže byť použitý pre malé motýľ.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE A UMYTE: Tieto vody aktivovaný tela farby sú jednoduché použitie a rýchlo schnú.Uplatňovať množstvo vody (nie príliš) do palety farieb, alebo len jednoducho navlhčite štetca alebo hubky,za stáleho miešania farieb tortu,potom začať vytvárať svoj prospech a jedinečné vzory.

BEZPEČNÉ ZLOŽENIE: Naše maľovanie na tvár kit professional je netoxický a hypoalergénne, vyrobené z mierne vzorec,nebude svrbenie alebo dráždiť pokožku,ľahký a priedušná textúry, nebude pridať záťaž na kožu,bezpečné pre dospelých alebo deti.Upozornenie:rovnako ako všetky kozmetika,odporúčame urobiť malý kožný test pred použitím, ako každý z jeho kože je iný.

MULTI-FUNKČNÝ: profesionálne kvality rainbow split torty môžu pomôcť vám vytvoriť jedinečný dizajn pre vaše telo,ako motýľ,Flóry,jednorožec,Víla .Ideálny forschool,karnevalov,divadelné predstavenia,hranie rolí,ľubovoľný znak na Vianoce,Halloween a narodeninové oslavy alebo iné festivaly.

AKO PROFESIONÁLNY: Táto tvár farba paleta obsahuje multi maliarske farby a nástroje,Ak máte záujem o make-up a chcú vyskúšať rôzne zaujímavé make-up vyzerá.Ponechať iba jednu,žiadne ďalšie nájsť iný nástroj,môžete tiež byť profesionálne.

Farba:Multicolor

Materiál:Plast

Obsah Balenia:

12 x 10gram Profesionálne split koláče(každá torta obsahuje multi farby)

3 x Profesionálnej kefy

2 x huba

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie