0

10 Kus Matematika Geometria Kit Sady Študent Dodávky pre Vypracovanie a Výkresy s Nerozbitné Úložný Box

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€11.67

Široké Využitie: Matematika, geometria súprava náradia sú užitočné nástroje, ktoré môžu byť použité doma, v škole a úrade pre architektov, inžinierov, umelcov, dizajnérov, študentov, učiteľov a podobne.

Praktické Kompasy Nastavte: 2 iný štýl kompasy môže uspokojiť väčšinu potrieb na kreslenie kruhu, kovové kompas je robustný a odolný, nie ľahko ohnúť alebo zlomiť počas používania a ergonomicky navrhnutý hornej časti kompasu môžu poskytnúť pohodlné uchopenie pre jednoduché ovládanie, súvisiaceho príslušenstva, ako sú ceruzky, viesť náplne a gumu, aby to výhodnejšie pre vás na použitie.

Transparentné Vládcov: pravítka, uhlomery sú vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, priesvitné farby umožňuje vymazať zobrazenie čísla a písmená na stránke; S jasným matematiky pravítko, môžete merať objekt ľahko.

Ľahko sa prenáša: Študent kompas geometrie kit je navrhnutý s nerozbitné úložný box pre jednoduché uskladnenie nástrojov; pole má kompaktné rozmery, a tu je háčik na jeho vrchole, ktoré môžu byť zavesené a uložené bez toho, aby zaberali príliš veľa miesta.

farba:Modrá

Materiál:Kov + plast

Obsah Balenia:

1 x Nerozbitné Plastové Okno

2 x Grafický Kompas

2 x Trojuholníkového Pravítka

1 x Rovné Pravítko

1 x Uhlomeru

1 x Ceruzka

1 x Ceruzka Viesť Náplne

1 x Guma

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie