0

L43D Umelcov Maľovať Štetcom Byt na Hlavu Nylon Farba Kefa Anti-chýbajúci Výkres Štetcom na Wall Art Rock Keramiky Tvár, Telo Bolesti

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.93 €5.99

Funkcie:

OOTDTY

úplne nové a vysokej kvality

PROFESIONÁLNE FARBY ŠTETCOM.Multi-funkčné umelec olej maľovanie štetcom.Kompaktné a odolné.Veĺkosť vhodnú na používanie a prepravu.Veľmi vhodná pre začiatočníkov, študentov, deti, dospelí.

TOP KVALITA, JEDNODUCHÉ POUŽITIE.Vyrobený z vysoko-triedi dreva a nylon vlasy, eco-priateľský a trvanlivé, veľkej absorpcie vody, mäkká a ľahko farby.Antikorózne zliatiny trubice ferrule zapečatené veľmi pevne, že vyhral'for prísť alebo voľné ľahko.Poskytujú dlhú životnosť.Každý maľovať štetcom má veľkosť vyznačené na rukoväť, pre vás ľahké rozlišovať a používať.

VŠESTRANNOSŤ, PRAKTICKOSŤ. 5 druhov malby s rôznymi kefa nibs pre rôzne lakovanie a farbenie potreby.Protišmyková drevená rukoväť, ponúka pohodlné uchopenie.Ľahko uspokojiť rôzne potreby upresňujú, na ilustráciu, náter, miešanie, atď.

ŠIROKÝ ROZSAH POUŽITIA.Profesionálne farby štetcom sady pre IDEÁLNY pre väčšinu typov maľby ako tvár a telo art, lakovanie, nail art, wall art, Olej/Akvarel/Akryl/Gouache kreslenie, prípravky na farbenie, zmenšený model maľovanie, DIY, arts remeslá, rock/keramika/kameň, maľby, interiérové dekorácie, hobby remesiel, atď.

DAR.Perfektný darček pre začiatočníkov, študentov, výtvarných a remeselných pracovníkov a profesionálnych umelcov podobne.Ľahko umývateľné do tečúcej vody, teplej vody.TIPY: Pred použitím, Prosím, namočte v nízkej teploty vody na niekoľko minút.Potom použite prsty jemne hrebeňom až dole.Vertikálne umiestnenie na sušenie.

Špecifikácie:

Farba: Ako Na Obrázku Zobrazené

Materiál: Drevo+Nylon Vlasy

Kefa Typ: #1; #2; #3; #4; #5

Kefa Dĺžka: Cca. 25.5-28.3 cm/10.03-11.14 v

Hmotnosť: Cca. 13-31 g

Balenie Obsahuje:

1 Kus Olej Maľovanie Štetcom

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

  • Vek : >6 ROKOV
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Rozpustné Alebo Nie : Pastille
  • Druh : Olej kefa
  • Vlasy Materiál : nylon
  • Rukoväť Materiál : Kov
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie