0

Svietiť V Tme Tvár Farba, 9 Farieb, Maľovanie na Tvár make-up na Tvár Farba UV Žiarenie Telo, Tvár Orgán Maľovanie Nastaviť Farbu

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.48 €3.55

Funkcie:

OOTDTY

Úplne nové a vysokej kvality

Svetlé Farby Farby: Táto odborná telo, tvár farba súpravy zahrnuté 9 svetlé farby, bohaté farby umenie make-up pre dôležité príležitosti.Každá tvár farba môže byť zmes ľahko vytvoriť viac farieb v závislosti od vašich potrieb.

Bezpečnosť Materiál: Naše žiariacu tvár a telo farba je bezpečné.Tento žiariacu tvár a telo farba môže byť bezpečne aplikovať na pokožku.Pre lepšiu bezpečnosť práv, odporúčame, aby malé kožné škvrny skúška sa vykonáva pred použitím.

Viaceré Scenáre: Urobiť vyhlásenie s našimi farebné rozpustné vo vode telo farby.Vhodné pre začiatočníkov a profesionálov, tieto farby ponúkajú nekonečná možnosti umeleckého prejavu.

Všeobecne Platné: Tento Žiarivú tvár farby sú vhodné pre zábavu, party, maškarný party, cosplay make-up, šport a futbal udalostí, etapy výkony, farebné kresby vyučovania, športové maľby, atď.

Skvelé pre Darček: Pomocou našich farebné tvár farby vytvoriť rôzne úlohy v rôznych príležitosti.a všetky miesta, kde vystavená v UV svetlo, aby ste sa stali oko-lov na verejnosti.Skvelý darček pre zábavu.

Špecifikácie:

Materiál: Gouache

Farba: Farebné

Hmotnosť balenia: cca.60 g

Veľkosť: cca.200x30mm/7.87x1.18in

(Viac Veľkosť Detail, Prosím, Viď Foto.)

Balenie Obsahuje:

1Pc Tela Farba

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyba kvôli ručné meranie.Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Vďaka!

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie