0

Letné Slnko Klobúky UV Ochrany Rybárske Čiapky Pre Mužov, Ženy, Turistiku, Camping Plnú Tvár Spp Vymeniteľné Cyklistické Maska L2B8

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.38 €11.37

Názov produktu: ochrana pred slnkom klobúk

Veľkosť produktu:46*32 cm/18.11*14.17 palec

Okraj z hat7cm/2.75 palec

Produkt farba: Ako je znázornené na obrázku

Produkt materiál: Nylon/Nylon

vlastnosti produktu:

1.Tento krku tieni klobúk je vyrobený z vysoko-kvalitného nylonu a ľadu hodváb materiály, ľahké, priedušné a pohodlné na nosenie v lete cyklistika a iné aktivity.

2. Používa filter obrazovke pomôcť chrániť tvár a krk pred škodlivým ultrafialovým žiarením a minimalizáciu expozície prachu a iných znečisťujúcich látok.

3. Na slnečník okraj v hornej časti klobúk účinne blokuje slnečné žiarenie, udržuje tvár v pohode, a zabraňuje spáleniu.

4. Tento dizajn je vhodný pre mužov hlavy a krku okuliare, zabezpečiť rozsiahlejšiu ochranu.

5. Krk kryt slnečník hat je vhodný nielen pre cyklistov, ale tiež vhodný pre outdoorové aktivity ako beh, turistika, alebo záhradnícke na ochranu pokožky a udržiavať pohodlie v horúcom počasí.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Ako všetci vieme , na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť, môžete neváhajte a kontaktujte mewe vám niektoré návrh, ale to je pre vás len orientačný.

Zásielky zahŕňa:

1 ks na ochranu pred slnkom klobúk

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.Existuje tak veľa užitočných a lacné položky v našom obchode.Ak potrebujete viac tejto položky ,môžete nás kontaktovať.poskytneme vám naše najlepšie ceny.Nechajte vašu správu!

  • Pohlavie : Ženy
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Vzor Typ : Pevné
  • Položka Druh : spp
  • Číslo Modelu : 0201341
  • Materiál : Polyester
  • Šport Typ : Jazda na bicykli
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie