0

Mini Bike Reťazca Stráže Požičovňa Časť Reťazca Stráže Kryt Cyklistické Reťazca Shell Prevodov Na Prevodníku Chránič Cyklistika Príslušenstvo Bicyklov

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.60 €15.21

Chrániť vaše koleso reťaz s týmto odolný mini bike reťazca stráže vyrobené z PP materiálu.S vynikajúcu priľnavosť na reťaze vonkajší rám, predlžuje životnosť reťaze a eliminuje potrebu starať o vyrovnanie.Užite si a starať-free ride s týmto musí mať príslušenstvo pre všetkých cyklistov.

Špecifikácia:

Názov: Cyklistické Reťazca Stráže

Materiál: PP

Farba: transparentná čierna

Veľkosť produktu: o 45.5x8.5x2cm/17.91x3.35x0.79in

Hmotnosť výrobku: o 170 g

Balenie Zoznam:

Cyklistické Reťazca Guardx1

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dlhá životnosť Ochrany: Štít bicykli reťazca od prachu, vody, kamene a viac s našou reťazca stráže.Udržať vaše reťazca čisté a mazaním pre rozšírený životný cyklus a jazdiť bez stresu s dôverou na bicykli je trvanlivosť.

2.Cestovanie-Priateľské Riešenie: vďaka svojej ľahkej konštrukcii a robustný PP materiál, tento bicykel reťazca stráže je ľahko prenosný a nebude deformovať.Pridať ďalšiu vrstvu ochrany, tento nástroj sa tiahne reťaz je životnosť a udržuje ju v bezchybnom stave vonku.

3.Perfektné na Reťaz Vonkajší Rám: Ochranné bicykli je reťaz s týmto elegantným oválnym reťazca stráže.Jeho minimalistický ale účinný dizajn pohodlne vojde do vonkajšieho rámu.

4.Olej Moridlo na Ochranu: Jazda bez obáv.Tento bicykel reťazca guard chráni vaše nohavice z olejové škvrny.Jednoduchá inštalácia a odstránenie, vyhovuje väčšine bicykle a horské cestný bicykel.

5.Bezproblémovú Montáž: S našou cyklistické reťazca stráže, nemusíte sa obávať, zodpovedajúce s 32-36 zubov horský bicykel prevodníky, ako to vyhovuje väčšine prevodníky na trhu.Okrem toho, je veľmi ľahko nainštalovať, pričom len niekoľko minút.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie