0

Džokej Kladka Koliesko Farebné Hybrid Keramické Kladka Kolesá 11T 13T Hliníkové Utesnené Ložiská Džokej Kolesa Prehadzovačka Kladka

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.16 €6.41

Skúsenosti plynulé a spoľahlivé radenie s našimi Cestnej Bike Kladka Keramické.Vyrobené s výtvarné spracovanie a vysoko sústredené, zabezpečuje efektívne reťazca prepravy a prehadzovačka radenie.Nie je ľahké hrdze a jednoduchá inštalácia, takže je potrebné mať pre vážne jazdcov.Upgrade vášho zážitku dnes!

Špecifikácie:

Názov: Farebné keramické prehadzovačka

Hmotnosť: 11T-9g, 13T-11 g

Materiál: 7075 vysokopevnostnej hliníkovej zliatiny

Veľkosť: 11T - priemer o 41mm/1.61 palcov, 13T - priemer o 49 mm/1.93 palcov

Vhodné pre: 4/5/6 mm nápravy centrum sprievodca koliesko

Pravidlá pre výber sprievodca kolo:

Skúste si vybrať rovnaký ako pôvodný sprievodca kolesa, nie je rovnaký ako pôvodný sprievodca kolies môžu byť vybrané ako originálna príručka koleso je malé, nie je možné vybrať veľké.

Zoznam:

1 x Farebné Bicykli Keramické Prehadzovačky Kladka

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dlhotrvajúce Trvanlivosti: Vyrobené s kvalitnej hliníkovej zliatiny a keramického materiálu, tento bike keramické prehadzovačky kladka zaistí silné a odolné výkon a je odolný voči korózii s cieľom zabezpečiť dlhodobé použitie.

2.Zvýšenú Účinnosť: Náš Bicykel Keramické Prehadzovačky Kladka poskytuje vysoko sústredené dizajn a podporuje viac variabilné rýchlosti, čo vedie k rýchlejšej jazdy a tichšia prevádzka, s viac efektívny výkon.

3.Jednoduché platiť: S znížené trenie a hluku, naše keramické prehadzovačky kladka poskytuje jednoduchšie, efektívnejšie jazdu.Adaptér trubka s upevňovacími otvormi zaručuje jednoduchú inštaláciu, ideálny pre 4/5/6 mm viesť skrutky.Skúsenosti zvýšenie výkonu a zlepšenie cyklistické s ľahkosťou.

4.Výtvarné spracovanie: bicykel keramické prehadzovačky kotúč je vyrobený s výtvarné spracovanie a má krátku prestávku,-v období.To má malé rozmerové tolerancie, čo znamená, že dokonale ladí s bicyklom reťazca a nespôsobuje žiadne extra záťaže na bicykli.

5.Široké uplatnenie: Skúsenosti hladké reťazca prepravy a prehadzovačka radenie s našimi Bicykli Keramické Prehadzovačky Kladka.Ideálne pre väčšinu 11T/13T horské bicykle, môže sa pochváliť vynikajúci výkon.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie