0

Vojenské Univerzálny Teleskopický Obušok Prípade Závesu 360 Stupňov Rotácie Pás, Držiteľ sebaobrany Stick Puzdro Prežitie výchovy k DEMOKRATICKÉMU občianstvu Auta

(2 Hodnotenie Zákazníkov)
€0.47 €17.92

Materiál: Plast+ Nylon Dlho Dĺžka: 16.3 cm/6.42 palec

Krátka Dĺžka: 12,7 cm/5.00 palca Hmotnosť: 100 g Balenie: 1 x Taktovkou Držiteľ Aplikácie: Baton Držiteľ/Stick Závesu Ľahko a rýchlo pristupovať k vášmu rozšíriteľná obušky, alebo takticky baterka s jednoduchým otočením.

Vyrobené z odolného nylonového materiálu, naše závesy dizajn pre bezproblémový prístup k vašim nástroje, zabezpečiť lepšiu účinnosť v kritických situáciách.

Určené pre príslušníkov orgánov presadzovania práva, bezpečnostných pracovníkov, outdoorových nadšencov, a vojenských nadšencov.

Či už ste na hliadky, explorings veľké vonkajšie, alebo jednoducho hľadáte pre seba obranu možnosť, naše závesy poskytuje bezpečné a pohodlné riešenie pre prepravu vašich rozšíriteľná obušky, alebo takticky baterku.

Vhodné pre 21-26 palec teleskopická tyč alebo takticky bateriek, ako aj na valcové orgánov (priemer greaters ako 2.8 cm/1.10 palca).

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
review images
Hosťovské - 2024-01-09

Super jakosc

review images
Hosťovské - 2024-01-09

Super jakosc

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie