0

Ryby Háčik Extractor Nástroj Teleskopická Háčik Detacher Zaoblený Roh Háčik Extraktor S Kľúčom Prenosné Fishhook Dehooker Zariadenia

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.66 €9.14

Tento Rybársky Háčik Removal Tool je potrebné mať pre každý rybár!S vložené vlákna a pohodlné uchopenie, môžete ľahko odstrániť háčiky bez poškodenia vlasec.Vyrobené z trvanlivých materiálov, nebudete sa musieť obávať straty alebo výmena ju kedykoľvek čoskoro.Nedovoľte, aby vaše ďalšie rybárske cesta je zničená, snaží odstrániť háčiky.

Vlastnosti:

Názov Produktu: Ryby Háčik Odstraňovač

Materiál: nehrdzavejúca oceľ+PP

Hmotnosť: 49 g (vrátane keychain)

Poznámky:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Balenie zoznam:

1*Ryby Háčik Extractor Nástroj

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Pohodlné Vyhľadávanie: Rybárske Háku Remover je vložené vlákna poskytuje spoľahlivé uchopenie ak chcete rýchlo vybrať háky.Jeho silu a prenosnosť, aby to ideálny nástroj pre každý rybár, ktorý chcú odolné a efektívny nástroj.

2.Zlepšenie Háčik Bezpečnosti: Tento rybársky háčik odstraňovač má špeciálne filé háčik dizajn, ktorý zabraňuje poškriabaniu vlasec.Zaoblený roh dizajn zaisťuje žiadne poškodenie vlasec, takže je jednoduché a bezpečné, odstráňte háčiky z rýb.

3.Efektívne Uchopenie: Eliminovať boj háčik extrakciu s týmto rybárske háku remover.Jeho ľahký-k-použitie na prevádzku a pohodlné uchopenie, spolu s ergonomický dizajn, zabezpečiť hladký a škody-bez háčika odstránenie.

4.Nastaviteľný Dizajn: Naše rybárske háku odstraňovač sa môže pochváliť teleskopická dizajn.Kompaktný dizajn zaručuje jednoduché uskladnenie.Rozlúčiť sa ťažkopádne zariadenia a dobrý deň, pre bezproblémové rybárčenie skúsenosti s našimi teleskopickými háčik remover.

5.Mimoriadne Tvrdý: Vytvorená zmes z masívnej nerezovej ocele a iných trvanlivých materiálov, naše rybárske háku odstraňovače ponúknuť bezkonkurenčnú trvanlivosť a vydrží dlhšie a náročné používanie, zabezpečenie dlhodobej spokojnosti.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • S Pravítkom, alebo Nie : No
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie