0

Španielsky Anglické Bilingválne Totem Jungle Hry 80 Karty 1 Drevenú Palicu Dosková Hra Karty Zábava Hra

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.52 €5.51

Funkcie:

1. Bilingválne Hra: Jungle Hra je bilingválne kartová hra, ktorá kombinuje španielčine a angličtine, umožňujúce hráčov do praxe bilingvizmus v hre, tak na zábavu a vzdelávanie.

2. Jungle Tému Dizajn: hra dizajn je tematicky okolo džungli, s ilustráciami plné vitality a farieb, osvetu zvierat a rastlín v džungli, vytvárať vizuálne príťažlivé prostredie pre hráčov.

3. Rôznorodý Obsah Karty: Jungle Hry majú 80 karty, vrátane rôznych obsah, ako sú otázky a odpovede, výzvy, hádaniek, a tvorivých aktivít, ktoré poskytujú zaujímavé a vzdelávacie herný zážitok.

4. Nastaviteľná obtiažnosť: hry, karty sú klasifikované podľa ich obtiažnosti, umožňujúce hráčov nastaviť obtiažnosť hry je založený na ich schopnosti a vedomosti.

5. Sociálne interakcie: Jungle hry podporovať sociálnu interakciu medzi hráčov, a mnoho úloh a aktivít si vyžadujú účasť a spoluprácu všetkých hráčov, podporovať rozvoj komunikácie a tímovej zručnosti.

Špecifikácie:

Materiál:umenie papiera

Špecifikácia: 13*11*4cm

Hmotnosť brutto: o 210g

Balenie:farba box

Balenie Obsahuje:

Dosková hra karty* 1 ks

Poznámky:

1. Nechajte 1-2 cm chyba kvôli ručné meranie.Vďaka za vaše porozumenie.

2. Monitory nie sú kalibrované isté, položka farby zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne líšiť od reálneho objektu.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : PlumHOME
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie