0

Bezdrôtové 125Khz Sonar Ryby Finder 2.5-120FT Hĺbka Mora Jazere Ryby Detektor Telefón Ryby Vyhľadávanie iOS a Android Aplikácií Smart Sonar Siréna

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€56.26 €112.53

Bezdrôtové Sonar Ryby Finder, Hĺbka Mora Jazere Ryby Detektor, Mobilného Telefónu Vyhľadávanie Rýb, iOS Android Aplikácie Smart Sonar Siréna

Funkcie:

-Široký Rozsah Hĺbky Preskúmať: S hĺbkou rozmedzí 0,6-36 metrov (2.5-120 stôp), tento sonar fishfinder vám umožní efektívne skúmať širokú škálu hlbín a podvodné prostredia.

-Spoľahlivá RF a Bluetooth: Túto posuvné sonar fishfinder používa 2.4 GHz RF frekvencia a Bluetooth, dosah až 30 metrov, čo zabezpečuje stabilné a spoľahlivé spojenie medzi fishfinder a váš smartphone alebo iné kompatibilné zariadenia.

-90 stupňov Sonar Uhol Lúča: Na sonar frekvencia 125kHz poskytuje presné zisťovanie a zobrazovanie objektov pod vodou.Rozšírili o 90 stupňov široký uhol detekcie, pokrytie, detekcia je viac citlivý, viac je ľahké nájsť ryby, už nebudú musieť opakovane nájsť.

-Dlhá výdrž Batérie a Široký Rozsah Teplôt: S výdržou až 10 hodín, to morské hĺbky ryby nálezca môže byť použitý na dlhšiu dobu bez obáv o vybitie energie.To je tiež navrhnutý tak, aby vydržali teplotách od -10 ° C na 60 stupňov Celzia, zabezpečuje spoľahlivý výkon vo všetkých poveternostných podmienok.

-Všestranné Uplatnenie V Rôznych Vodných Prostrediach: Tento všestranný podvodné bezdrôtový ryby finder je vhodný pre použitie v rôznych vodných prostrediach, vrátane sladkovodných jazier, riek a oceánov.Jeho prenosný dizajn je ľahké prenášanie, umožňujúca rybára, aby si lepšie rybárske skúsenosti a zvýšiť šance na úspešný úlovok.

-Čo Dostanete: bezdrôtové diaľkové sonar senzor.Poplatok kábel.Užívateľská príručka.

Špecifikácie:

Názov položky: Bezdrôtové Sonar Ryby Vyhľadávanie

Materiál: ABS

Položka farba: Žltá

Sonar lúč uhol: 90 stupňov

Hĺbka: 0.6-36M(2.5-120FT)

Bluetooth vzdialenosť: 30 M

Rádio frekvencia: 2,4 GHZ

Sonar frekvencia: 125kHZ

Moc života trvajúce: 10 hodín

Nepremokavé hodnotiť: IP67

Napájanie: vstavaná lítiová batéria

Prevádzková teplota: -10-60℃/-14 až 140℉

Veľkosť: 68*68*50 cm/2.67*2.67*1.96 v

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.

  • Sonar Frekvencia : Bezdrôtové
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Sonar Pokrytie : 90 Stupňov
  • Zisťovanie Rozsahu : 0.6-36 Metrov
  • Jazyk : Angličtina
  • Zdroj Napájania : 3,7 V Li-ion Batéria
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie