0

Rybárskeho Čisté Vstupnej Extensible Lietať Gumy Čistá Dlhá Rukoväť Lov Lietať Rybársky Výstroj Doplnky Pre Štíhleho Ryby, Krevety,

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.27 €5.94

Ktorí hľadajú pohodlné a hygienické rybárske siete?Naše Gumy Fishing Net je ideálny pre vás!Jeho všestranný dizajn a je opakovane použiteľný materiál, aby to spoľahlivou voľbou pre vaše rybárske výlety.Plus, jej flexibilnú prevádzku a jednoduchosť používania, bude vaše rybárske skúsenosti vietor.

pecification:

Názov: Fishing Net

farba: Biela

Funkcie: Zdvíhateľnej/Hlboké Ryby Net

Materiál: nehrdzavejúca oceľ+ABS+polycool vlákniny

Štýl: Ťažké uniknúť skokom ryby

Rozsah použitia: malé a stredné akvárium

Veľkosť:

Celková veľkosť: cca 20-46 cm/7.87-18.11 v

Čistý veľkosť vrecka: cca 7.5*7,5 cm/2.95*2.*95in

Čistý vrecku hĺbka: o 5 cm/1.97 v

Balenie Zoznam:

1* Rybárske Siete

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoducho Čistiť: odnímateľný rukoväť, ryby čistý krúžok, a čistý umožňujú jednoduchú a hygienickú údržbu vášho rybárske siete.Demontujte a vyčistite na vaše pohodlie!

2.Dĺžka Úprava: Remeselnícky s vynikajúcou nehrdzavejúcej ocele, rukoväť z našich rybárske siete môže byť upravená tak, aby ideálna dĺžka ryby, tank.Je to flexibilné ovládanie, umožňujúce hladké a ľahko úlovky.Plus, je to navrhnuté pre pohodlné skladovanie po použití.

3.Slúžia na Dlhú Dobu: chráňte si svoj tank obyvateľov s týmto silný a robustný rybárske siete.Konštruované s hrúbkou ABS materiál, čistý nebude deformácii pod tlakom.Jej opakovane dizajn umožňuje jednoduché čistenie a údržbu, zabezpečenie dlhodobé použitie.

4.Jednoduché Použitie: Ľahko zachytiť rôzne okrasné ryby všetkých veľkostí bez spôsobenia škody na ich šupiny a plutvy využívajúce naše rybárske siete.Jeho jemné oka vrecku nie je len mäkké a trvanlivé, ale tiež zaisťuje vynikajúce výsledky pri každom.

5.Viaceré Účely: Používať naše rybárske siete ako izoláciu čistých pohodlne plemeno a izolovať okrasných rýb.Vybavené štyri prísavky pre jednoduché upevnenie v akváriu.

  • Plastové Typ : ABS
  • Zaťahovacie alebo Nie : No
  • Druh : Ruky Čisté
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Fly Rybárske Podberák
  • Polohovateľného alebo Nie : No
  • Typ Produktu : Rybárske Siete
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie