0

USB Nabíjateľné Pracovné Svetlo Magnetické Bezdrôtový Kontrolné Svetlo Prenosné Problémy Svetlo Magnetické Bezdrôtový Kontrolné Svetlo USB

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€20.30 €40.60

LED Pracovné Svetlo s farebnou Teplotou Úprava - ABS a Hliník, Zliatiny Materiálu - Multi-Mode Power Supply - Jemné a Kompaktný Dizajn - Vhodný pre Široké Aplikácie

Tento LED pracovné svetlo môže upraviť teplotu farieb z teplej na pohode podľa vašich potrieb.Je vyrobený z odolného ABS a hliník, zliatiny materiálu, ktorý môže vydržať drsné prostredia.To môže byť napájaný USB, batéria alebo batéria, solárny panel, vám dáva väčšiu flexibilitu.To má jemnú a kompaktný dizajn, ktorý je ľahko prepravovať a skladovať.Je vhodný pre široký aplikácie ako napr. kempovanie, turistiku, rybolov, havárie, opravy, atď.

Veľkosť: 36*18.5 cm|14.17*7.28 palcov

Materiál: ABS materiálu

Použitie: Camping, Turistika, Poľovníctvo, Automatické Opravy, Objavovanie

Zoznam:

USB Nabíjateľné Pracovné Svetlo *1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Univerzálny osvetlenie možností: S tri-color stmievač a farebnú teplotu, nastavenie gombíka, môžete jednoducho prepínať medzi rôznymi svetlé farby a jas tak, aby vyhovovali vašim potrebám.

2.Kvalita a trvanlivosť: S ABS a hliník, zliatiny materiálov, tento LED pracovné svetlo je silné a pevné.To môže trvať dlhý čas a odolávať opotrebovaniu.

3.Kompaktný Dizajn: Tento LED pracovné svetlo je malý a ľahký, takže je ľahko prepravovať a skladovať.Ovládacím prepínačom, USB nabíjací port, a dlhý napájací kábel dať vám viac možnosti nabíjania.

4.Svetlé a úspory energie : Táto LED pracovné svetlo má silný jas, ktoré môžu osvetliť všetky tmavé miesta.To je jasný a energeticky úsporné, s dlhou životnosťou LED žiarovka a nízku spotrebu energie.Môžete ľahko nastaviť úroveň jasu s dimmer prepínač.To je tiež malý a prenosný, takže je vhodné nosiť a používať.

5.Široký aplikácie: Bez ohľadu na to, akú úlohu máte na ruke, tento LED pracovné svetlo vám môže pomôcť získať to robí s ľahkosťou.Prináša svetlé a jasné osvetlenie pre vnútorné a vonkajšie aktivity, ako DIY projekty, autoopravárenstve, camping výlety

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Neznížila Oprava nástrojov
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie