0

Auto Lanovka Samec Samica Predlžovací Kábel 1,5 M Flexibilné Rozšírenie Lanovka Diagnostické Extender Konektor Auto Memory

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.02 €14.04

Upgrade vášho vozidla s naše auto port adaptéra!Udržiava normálne použitie na dlhú dobu, takže palubnej diagnostiky pohodlnejšie.Byt rezance line dizajn sa hodí rôzne modely áut, zatiaľ čo kompaktná veľkosť zaručuje ľahké skladovanie

Vlastnosti:

Názov produktu: Predlžovací kábel

Dĺžka: 1,5 m

Hmotnosť: 210g

Druh tipy:

1. Dôvodov, ako napríklad monitorovať teplotu farieb, fotoaparát, okolitého svetla, a fotografovanie schopnosti, môže byť mierne farebné rozdiely v obrázkoch niektorých výrobkov.Farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdiely vzhľadom na rôzne manuálne merania.

Zoznam Produktov

1*predlžovací kábel

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vybraný Materiál: Vyrábané zo starostlivo vybraných materiálov, náš Predlžovací Kábel, zabezpečuje dlhú životnosť, čo umožňuje zachovať normálne používať na dlhšiu dobu.

2.Craftmanship Majstrovstvo: Vyrobené s vynikajúcou kvalitou spracovania, tento predlžovací kábel sa môže pochváliť krásnym verziu a vynikajúce spracovanie.Bez otrepov alebo zranenie ruky s dlhšie a flexibilný dizajn

3.Rozšírené Pripojenie: Naše presnosť navrhnuté auto predlžovací kábel je vybavený byt rezance line dizajn, ktorý zabezpečuje, odolný voči prúdu a vysoká spoľahlivosť počas používania.

4.Široko Používané: S širokú kompatibilitu rozsah, toto auto predlžovací kábel sa môže pochváliť medzinárodné štandardné rozhranie a 16-pin koleno rozšírenie plochý kábel, takže je vhodný pre najrôznejšie modely áut.

5.Jednoduchý na prepravu: Použiť kedykoľvek a kdekoľvek.Tento predlžovací kábel je kompaktná a ľahká, takže je ľahko prepravovať a skladovať.Môžete si ho vziať so sebou, nech ste kdekoľvek a používajte ho vždy, keď ho potrebujete.

  • OEM Č. : /
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie