0

Pás Príslušenstvo Remeňa 14 15 16 Legovanej Ocele Pás Nástroj na Nahradenie Odolné Načasovanie vhodné Na Škoda 12T Vysoká Pevnosť

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€0.71 €1.42

Funkcie:

*Úplne nové a vysokej kvality

*Vyrobené z vysoko kvalitného materiálu, odolné a praktické použitie

*Legovanej Ocele Materiál: Toto auto načasovanie nástroj je vyrobený z vysoko odolných legovanej ocele, ktoré zaskočí pevne a nebude chýbať zubov, zabezpečuje vysokú kvalitu nástroj používať.

* Jednoduchá Zmena: ručné načasovanie je nástroj na jednoduché použitie a môže rýchlo zmeniť remeňa, takže pracovať efektívnejšie.To auto načasovanie nástroj je veľmi a svetlo.To je prenosné a pohodlné na používanie.Či je možné nosiť vo vašom tool box, autá alebo batohy, že to nebude trvať až príliš veľa priestoru.Nech váš každodenný jazdy a auto oprava efektívnejšie.

* Viac Veľkostí: To načasovanie nástroj je vhodný pre množstvo áut veľkosti, čo je výhodné a zabraňuje zbytočnému odpadu.

*Dobrá Odolnosť: Na brzdový kľúč držiak kľúča nástroj je kované so zliatiny, ktorá má vlastnosti silný vplyv odolnosť a dlhú životnosť.Je to nosenie-odolné a odolné proti poškriabaniu a je praktický automobilový ručného náradia.

*Prevodový Úlovky: načasovanie nástroj je zrejmé, prevodovky, úlovky, jednoduché použitie, nie je ľahké poškodenie, a dlhú životnosť.Všetky tieto faktory pomáhajú zlepšiť efektívnosť pri práci a zvýšenie kvality a efektívnosti opráv.

Obutie:

* Pre Škoda

Špecifikácia:

*Číslo Modelu: Načasovanie Nástroj

*Materiál: zliatina ocele

*Veľkosť: 5.6 x 2cm/2,2 x 0.8 palec

*Použitie scenár: vozidlo pás runner opravy

*Univerzálny Obutie:Č.

Obsah Balenia:

1*Motor Časovanie Nástroj

Poznámka:

1. Skutočné farby položky môžu byť mierne odlišné od obrázky zobrazené na stránkach spôsobené mnohými faktormi, ako sú jas monitora svetlo a jas.

2. Prosím, nechajte mierne ručné meranie odchýlky pre údajov.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie