0

Fázy mesiaca, Kalendár 2024 Fáz Mesiaca 2024 Kalendár S jasnou Tlačou Rok Projektanti Pre obývačky, Spálne, detskej Izby

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.26 €6.51

Objavte nebeské divy s našimi 2024 lunárny mesiac v kalendári.Ľahké pochopiť, multi-účel a jednoduchý na použitie.Jasné, tlač pomáha pochopiť tajomstvo astronómie v intuitívnym spôsobom.

Špecifikácie:

Názov produktu: 2024 fázy Mesiaca, kalendár

Materiál: Tkanina

Veľkosť produktu: (cca.)60*40 cm/23.62*15.75 palcov

Funkcie: fázy Mesiaca dátum, s nebeských udalostí

Použitie: Stolový kalendár, stolné dekorácie

Balenie Zoznam:

1pc*fázy Mesiaca, kalendár 2024

Poznámka:

Výrobok neobsahuje photo frame.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Mystický Náhľad: Tento jedinečný fázy mesiaca, kalendár 2024 funkcie kreatívny dizajn zobrazenie dátumu a fázy mesiaca.Získať hlbšie pochopenie vesmíru, zatiaľ čo plánovanie činností s výnimočné funkcie.

2.Bez námahy Pochopenie: Naše fázy mesiaca, kalendár 2024 zabezpečuje ľahký-k-rozumieť informácie o denných lunárneho cyklu.Jednoduchý dizajn a legendy, v spodnej časti poskytnúť jasný výklad fáz mesiaca.

3.Steny Dekoroch: perfektné domáce dekorácie, ktoré slúži aj ako čas nástroj.Sledovať lunárny cykly pri pridávaní krásny dizajnový prvok do svojej izby.Vhodný pre zavesenie na stenu alebo stôl displej a umožňuje jedinečné a premýšľavý darček.

4.Jasné, Tlač: Tento 2024 lunárny kalendár nastaví sám seba s jej bezchybnú kvalitu.Spoľahlivý materiál, jasné, tlač, dlhú životnosť a stálosť farieb, aby bolo pevné investície.Jej jemná textúra zaisťuje to nebude ľahko fade alebo trhať, zaručujúce si budete môcť vychutnať krásy mesiaca cyklov počas celého roka.

5.Lunárny Sprievodca: Pobyt up-to-date s mesiacom je cyklus v roku 2024 pomocou našich stredných fázy mesiaca, kalendár.Rám rám nie je súčasťou alebo jednoducho použiť ako referenčná príručka--buď tak alebo onak, je to jednoduché na používanie a ideálne pre každý mesiac milenca.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie