0

B36C 100ks Dekoratívne Pushpins Nastaviť Malé Jasné pripináčikov Nastaviť Box uzatvorená pre Ideálny pre Dospelých, Zobrazenie Súboru Fotografie, Plagáty

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.05 €4.11

Funkcie:

OOTDTY

úplne nové a vysokej kvality

HODNOTA BALÍKA.Každý balíček prichádza so 100 kusov malých jasné pushpins.Prémia kvality a môžu byť použité na dlhý čas.

VEĽKOSŤ DETAIL.Každý Pushpin dĺžka Ihly o 0.43 palcový (11 mm).pre Ideálny pre domácich KUTILOV, plavidlá, dekorácie alebo DIY foto steny, kancelárie nástenky, školské nástenky, fotografovanie štúdio, škôlka foto dekorácie, atď.

JEDNODUCHÉ POUŽITIE.Hladký povrch, pre ostrý oceľový body pre jednoduché vkladanie.pre Ideálny pre na korkové tabule, cítil dosky, KT dosky, penové dosky, sadrokartónové dosky, steny a iné povrchy.POZNÁMKY: Prosím, dávajte pozor na ostré body pripináčiky a uchovávajte ich mimo dosahu detí.

JEDNODUCHÝ DIZAJN, MUTIFUNCTIONAL.Jednoduché crystal ball-tvarované pre ideálne pre mapy pushpins.Vyrobený z vysoko-kvalitného kovu, hrdza-odolná a trvanlivá.Veľký výber pre domácich KUTILOV, fotografie, nástenné dekorácie, narodeniny a svadobné party dekorácie, memo tabule, školské nástenky, DIY plavidlá, party dodávky, atď.

ŠIROKO APLIKÁCIE.Môžu byť použité na opravu papier, fotografie, dokumenty, poznámky, pohľadnice, plagáty a ďalšie.pre Ideálne pre mapy, nástenky, korok dosky, messege dosky, zobrazenie fotografií na fotografiu, steny, atď.Uľahčí vaše štúdium, prácu a život.

Špecifikácie:

Farba: Transparentná

Množstvo: 100 Ks

Hmotnosť: Cca. 61g

Materiál: Kov+Plastové

Ihla Dĺžka: Cca. 11 mm/ 0.43 v

Pushpin Celková Veľkosť: Cca. 12x16mm/0.47x0.63in

Balenie Obsahuje:

1 Balenie Transparentná Pushpins

Poznámka:

1.Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie.pls uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

2.V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.Ďakujeme!

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie