0

Súbor Priečinkov Na Podanie Kabinetu Rozšíriteľná Accordian Vrecká Pre Ukladanie Súborov Veľkú Kapacitu V Registračnej Skrini Pozastavenie Súbory Pre

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€9.88 €19.75

Funkcie:

1. V registračnej Skrini Organizátor je navrhnutý s 7 jedinečný akordeón vrecká, ktoré sú rozšíriteľné na 1,2 palca každý, a je s krytom na oboch stranách, aby sa zabránilo dokumenty z pádu.

2. Závesné Zložky majú 6 žiarivé farby umožňujú pružne skupiny rovnaké témy alebo pridať rôzne kategórie v priečinku, takže je pohodlný prístup a postoj.

3. Visí Súbory sú široko používané na ukladanie akademické dokumenty, obchodné dokumenty, papiere, náčrty a iné veci, v kancelárii, v škole, štúdiu, koľaji, a tak ďalej.

Špecifikácie:

Názov: Súbor Priečinkov na Podanie Skrine

Materiál: PP

Farba: Čierna

Veľkosť: asi 30*23.5 cm/11.8*9.3 cm

Balenie Zoznam:

1* Rozšírenie Závesné Zložky Súborov

Poznámky:

1. Vzhľadom na svetelné efekty a fotografovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2. Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【Odolné a Spoľahlivé] vyzýva: Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov PP, Visí Súbor, Priečinok je hrubšie a silnejšie, čo vám umožní dependably použiť ju na dlhú dobu.

2.【Veľká Kapacita Dizajn] vyzýva: riešené 7 jedinečný akordeón vrecká, ktoré sú rozšíriteľné na 1,2 palca každý, Súborov, Priečinkov na Podanie Kabinetu nebude poškodenie dokumentov, a sú s krytom na oboch stranách, aby sa zabránilo dokumenty z pádu.

3.【Nádherné Farby Klasifikácia] vyzýva: Umožniť jednoduchý prístup a polohy, Závesné Zložky majú 6 žiarivých farbách pridať dotyk elánom, a aby to šikovný skupiny rovnaké témy alebo pridať rôzne kategórie v priečinku.

4.【Multi-scenár Vhodné] vyzýva: Podanie Zložky Visí s Kartami môžu byť použité v kancelárii, v škole, štúdiu, koľaji, a viac, pre ukladanie akademické dokumenty, obchodné dokumenty, papiere, náčrty a iné veci.

5.【Použitie s Ľahkosťou] vyzýva: Pomáha vám rýchlo nájsť súbory, ktoré chcete zatvoriť a zásuvky bez ťažkostí, Archivačné Skrine Organizátor funkcie háčiky, ktoré sú jednoduché na montáž pozdĺž koľajníc a prezentácie, a robí to pre vás vytvoriť svoj vlastný systém evidencie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie