0

Split Drôtené Káblové Rukáv Loom Rozvodné Kryt Pre Káble USB Audio Káble Line Organizátor Stráže Pre Domáce Kancelárie Ochranné Rúrky

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.87 €5.73

Odrážky:

Najlepšia Voľba pre Skladovanie Kábla Rukáv je potrebné mať pre rôznych kábel skladovanie vo vašej domácnosti, umožňuje výbava je na ľubovoľnú dĺžku, aby sa viac rukávy a spravovať viac vodičov, údajov, alebo nabíjanie káble, môže pojať až 5 USB káble.

Praktický Dizajn správu Káblov, Rukáv je výrezy umožňujú odpojte káble od seba oddelených bodu a zaistite dobré vetranie, prináša maximálne pohodlie pre vaše každodenné nabíjanie a DIY, vyhnúť preplnené káble a drôty, ktoré môžu vytvárať nebezpečné nebezpečenstvo požiaru v dôsledku prehriatia.

Jednoduchá Inštalácia Drôt Loom Kábel Protector môže byť nainštalovaný, jednoducho, pomocou kábla sprievodca klipy, môžete nainštalovať konkrétnych krokov na dokončenie inštalácie, takže váš každodenný život pohodlnejší.

Prvotriedny Materiál Samostatne Zábal Kábel Puzdro je vyrobené z vysoko kvalitnej PE materiálu, čo je veľmi bezpečné, ekologické, oleju, nosiť-odolná voči vlhkosti-odolné a trvanlivé, môžete ho použiť s dôverou na dlhú dobu.

Ďaleko Škály Aplikácií Kábel Organizátor je ideálny pre domáce alebo kancelárske spravovať káble USB, audio káble, a viac, účinne bráni úniku a chrániť bezpečnosť vašich detí a domácich zvierat, poskytuje čisté a upratané prostredie.

Popis A Funkcie:

Tento Kábel Rukávom je ideálny nástroj pre váš domov alebo kanceláriu usporiadať káble USB, audio káble, a viac, ktoré môže priniesť viac pohodlia vášho života.

Na výrezy umožňujú odpojte káble od seba oddelených bodu a zaistite dobré vetranie.

Vyrobený z vysoko-kvalitného PE materiálu, veľmi bezpečné, ekologické, oleju, nosiť-odolná voči vlhkosti-odolné a trvanlivé.

Široko používané pre domáce alebo kancelárske spravovať káble USB, audio káble, a viac, vám poskytne čisté a upratané prostredie.

Inštalácia Kroky:

Otvorte jar klip klip a umiestniť vaše vnútorné kábel

Push bullet-tvarované konci klipu do rúry

Pomaly ťahajte klip nadol pozdĺž trubice, uistite sa, že kábel je plne zahrnuté do bundler

Kábel je jednoducho prenesie z klip na zväzok

Špecifikácie:

Názov: Kábel Rukáv

Materiál: PE

Spomaľovač Horenia: šetrné k životnému prostrediu spomaľovač horenia

Teplotná Odolnosť: -55~125 (℃) (℃)

Vydržať Napätie: 1 (KV)

Farba: Čierna/Biela/Šedá

Balenie Zoznam:

1*Kábel Rukáv

1* Klip

Poznámka:

D ue na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, tam je toler poisťovne vo veľkosti výrobku.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Split Drôtené Káblové Rukáv
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie