0

Lietanie Hračky Disk Strelcov Vonkajšie Launcher Hračka Pre Deti Krok-na Lietajúci Tanier Spustenie Hračka Sada Interaktívnych Kačica Dizajn S 8

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.85 €21.82

Naše Lietajúce Hračky Disk Strelci sú vyrobené s vysokou tuhosťou materiálu a môže byť chytený s netto.Skvelé pre hranie na dvore, alebo do parku.Ideálne pre narodeniny, Vianoce, veľká noc, alebo akejkoľvek príležitosti.

Veľkosť produktu: vyrazili 21,5*12*10 CM

Veľkosť balenia: 15*24*11.5 CM

Materiál: ABS

Zoznam:

Kačica základňa*1+náhodné farby lietajúci tanier*8+1 rybárske siete+1 masque

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché Hrať: Užite si viac zábavy s týmto ľahko-to-play Lietania Hračky Disk Strelec.Jednoducho stlačte pedál a sledujte ako lietajúci tanier, pop-up vo vzduchu.Chytiť ho so sieťou, alebo vyzvite svojich priateľov a zistiť, kto ho spustiť najvyššie.

2.Bezpečné Materiály: Naše Lietajúce Hračky Disk Strelci sú vyrobené z masívneho odolného vysokokvalitného ABS materiálu s vysokou tuhosťou a bezkonkurenčná odolnosť.Lietať je až 20 stôp bez námahy a užite si non-stop zábavy, to trvá celé hodiny.

3.Rozšírené Zábava: Nechajte týchto perfektné vnútorné a vonkajšie hry hračky prináša viac zábavy a vzrušenia, aby vaše dieťa je prázdno.Interaktívne a pútavé, zlepšuje rodič-dieťa interakcie a zvyšuje vaše dieťa je v prstoch a hand-eye koordináciou.

4.Majte To Náročné: Vychutnajte si vzrušenie z lietania, hračky disk strelcov vo vašom dvore, park, alebo náramku.Môžete nastaviť úroveň obtiažnosti zmenou uhla a vzdialenosti launcher.

5.Skvelý Darček: Priniesť šťastie, aby sa deti na tvárach s naše Lietajúce Hračky Disk Strelcov.Skvelé darčeky na Vianoce, veľká noc, narodeniny a: odkryť viac zábavy a prepojenie s rodinou a priateľmi.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie