0

Lietanie Hodiť Hračka, Mäkké Hádzanie Diskov Pre Vonkajšie Hračky A Hry Mäkké Vrátenie Disku Lietania Krúžky Rýchlo Chytiť Hračku Klzáku Hodiť Hra

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€5.26 €15.47

Naše disk funkcie mäkké odrazu a môžete ľahko swing späť vo vzduchu, čo umožňuje osvojenie zručností.S jeho hladké a jemné povrchu, môžete hrať v tráve, pláž, park a na iných miestach.

Špecifikácie:

Názov výrobku: detský mäkké disk

Farba: žltá/modrá/zelená

Materiál: EVA

Atribúty: detské mäkké disk

Čistá hmotnosť: cca 50g

Hmotnosť s obalom: cca 50g

Veľkosť produktu: 20*20*5 cm/7.87*7.87*1.97 palcov

Veľkosť balenia: 20*20*5 cm/7.87*7.87*1.97 palcov

*Teplé tipy: veľkosť hmotnosť pre ručné meranie, so skutočným mierne odchýlky!

Zoznam:

1 x lietajúci kruh hodiť hračka

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezpečné Zábava: Hrať so pokoj!Tento lietajúci kruh hračka je vyrobená z high-density EVA peny a môže sa pochváliť mäkké odrazu, že nepoškodí osôb alebo predmetov.

2.Zvýšená letecké manévre: Naše lietajúce kruhu hodiť hračka poskytuje lepšiu spinning výkon výsledkom vzrušujúce pirouette činnosť, ktorá zvyšuje zábava a výzva hry.Ľahko hojdať sa späť vo vzduchu na 1-ruka chytí.

3.Zlepšiť Zručnosti: Ideálne pre všetky vekové kategórie, pomáha cvičenie hand-eye koordináciou, pozorovanie, a rozsudok zatiaľ čo zvyšovanie sebadôvery a tvorivosť.S ľahko naučiť gameplay, je to zaujímavý spôsob, ako vybudovať prípojky a posilniť zručnosti.

4.On-the-go Zábava: Skúsenosti bezšvíkové hádzanie a chytanie s našimi lietajúci kruh hodiť hračka.Jeho dlaň-veľké dizajn umožňuje pohodlné uchopenie a hladký povrch, takže ich môžete vziať ju so sebou a užite si zábavu kedykoľvek a kdekoľvek.

5.Široký použitia: Objavte nekonečné zábavy s našimi lietajúci kruh hodiť hračka, ideálny pre každého, kto sa nad 6 hrať v otvorených priestoroch.Ideálne pre gifting na deti, rodinu a priateľov počas prázdnin!

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Plastové
  • Aplikácia Veková Skupina : Deti
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie