0

Prax Copybook Pre Deti Magické Rukopisné Zošity Praxi Copybook 4 Magické Rukopisné Zošity S Perom Pre Deti

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.98 €4.38

Učiť rukopisu v kúzelný spôsob, ako s týmito opakovane zošity!Čísla 1-100, 3D drážky šablóny návrhov a hrubý papier, aby to ľahko opraviť nesprávne držanie ceruzky.Použite magické atrament do praxe sledovanie písmená a čísla.

Názov: Opakovane Rukopisné Zošity

Materiál: papier

Veľkosť: 21x29cm/8.26x11.4 palce

Hmotnosť: 450 g

Zoznam:

Opakovane Rukopisné Zošity x4

Pero prípade x1

Náplň x5

Držiak na pero x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Magické Atrament: Nechajte vaše dieťa, aby posilnili ich písanie s našimi Magické Atrament Copybooks pre Deti.Atrament bude automaticky zmiznúť po 30 minút, takže copybook opakovane a ich praxi viackrát.

2.Value Pack: Zvýšiť vaše dieťa matematiku a písanie zručnosti s Magické Atrament Copybooks pre Deti!Naše 4 knihy Sčítanie, Odčítanie, Čísla 1-100, a anglickej abecedy funkciu zábavné obrázky.

3.Premeniť váš penmanship: Pozdvihnúť vaše písanie zručnosti s Kúzelné Atrament Copybooks pre Deti a zahrnuté silikónové rukopisu pomoci, ktorý opraví vaše grip.

4.Písanie Majstrovstvo Zjednodušené: Naše Magické Atrament Copybooks pre Deti, ktoré umožňujú jednoduché písanie praxe a pomáha deťom zvládnuť ich rukopisné zručnosti.3D drážky šablóny návrhu vedie ich, ako sa tvoria každý list a slovo.

5.Robustné a Elegantné: Nie je ľahké sa dostať špinavé a škody v našich viacúčelových Magické Atrament Copybooks pre Deti poskytuje dlhotrvajúci plátno pre tvorivé písanie a kreslenie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie