0

2024 Jan-Dec Plánovač A5 Španielčiny/Angličtiny, Notebook Týždenný Mesačný Diár Organizátor Plán Poznámkový Blok Kancelárske Školské Potreby

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.78 €10.43

Názov Produktu: 2024 Plán Notebook

Produkt Farby: Fialová, Modrá, Ružová, Zafír Modrá, Čierna

Produkt Materiál: Papier

Veľkosť produktu: 15*21 cm

Hmotnosť výrobku: 336 g, 500 g

Balenie Zoznam: 2024 Plán Notebook *1

Popis Výrobku:

1. Materiál a Veľkosť: Tento notebook je vo veľkosti A5 a má vysoko kvalitnej PU kože kryt, ktorý je odolný a módne.Kryt materiál je veľmi mäkký a ľahko sa čistí.Jeho veľkosť je vhodný aj pre prenášanie a zmestí do tašky alebo kabelky ľahko.

2. Dizajn a Layout: Tento notebook je navrhnuté tak, aby boli praktické a pohodlné s dvojjazyčným (SpanishEnglish) rozloženia.Na ľavej strane je v angličtine, zatiaľ čo na pravej strane je v španielčine, poskytuje používateľom pohodlný spôsob, ako zaznamenávať a komunikovať v oboch jazykoch.Každá strana má tiež dátum a týždeň indikácie pre používateľov plánu a záznam na dennej, týždennej a mesačnej báze.

3. WeeklyMonthly Plánovanie a Diár Funkcie: Tento notebook poskytuje stránok pre týždenné a mesačné plánovania, ktorý umožňuje užívateľom ľahko plánovať a organizovať každodenné úlohy a činnosti.Okrem toho ponúka dostatok prázdne stránky pre užívateľov na záznam, denníky, poznámky a iné dôležité informácie.Takýto dizajn umožňuje používateľom na dokončenie viacerých úloh v rovnaký notebook.

4. Podrobnosti a Ďalšie Funkcie: Tento notebook venuje veľkú pozornosť na detaily a praktickosť.Jej stránky sú vyrobené z vysokokvalitného papiera, ktorý zabraňuje atrament krvácať-cez a smudging.Každá stránka tiež prichádza s prenosnou záložku pre užívateľov, ak chcete rýchlo zapnúť stránky a významný obsah.Kryt je vybavený prenosný držiak na pero pre pohodlné nosenie a používanie.

5. Široké použitie: Tento notebook je vhodný pre študentov, učiteľov, administratívnych pracovníkov, a každého, kto potrebuje efektívne času a úloh.To môže byť použitý ako rozvrh hodín, plán planner, cieľom nahrávanie a činnosť nástroj plánovania.Navyše, to je tiež užitočné pre domáce plánovanie, plánovanie cesty, a osobné diáre.Slúži ako praktický asistent pre profesionálnych práce a každodenného života.

Špeciálne Inštrukcie: Prosím, aby pre 1-3 cm rozdiel vzhľadom na ručné meranie, ďakujeme za pochopenie!Vezmite prosím na vedomie, že skutočná farba položky môžu líšiť v dôsledku rozdielov medzi jednotlivými obrazovkami.

  • Type3 : A5 PU Kožené Krytu Notebooku
  • Type5 : Kancelárske Školské Potreby
  • Type4 : Týždenný Mesačný Diár Organizátor
  • Type2 : Španielsky/Anglický Jazyk Notebook
  • Type1 : 2024 Jan-Dec Plánovač
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie