0

50Pcs/Set Cartoon Zvierat Nálepky Roztomilý samolepiace Cartoon Zvierat Vestník Nálepky DIY Dodávky

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€0.63 €1.31

50Pcs/Set Cartoon Zvierat Nálepky Roztomilý samolepiace Nepremokavé PVC Vymeniteľný Kryt Telefónu Batožiny Skateboard Notebook Zápisník Odtlačkový DIY Dodávky

Jedinečný Dizajn: Tento cartoon zvierat tematické nálepky sada obsahuje 50 nálepiek, ktorý je bohatý na vzory a dostatočne množstvo stretnúť zdobenie potreby.Pridať dotyk osobnosti, aby sa vaše položky s týmito jedinečné samolepky.

Premium PVC Materiál: Naše samolepky sú vyrobené z PVC aby sa zabezpečilo, že sú vodotesné, odolné voči blednutiu a majú hladký povrch.Vysoko precízna technológia tlače umožňuje jasnú tlač.S vynikajúcou kvalitou spracovania, sú krásne a trvanlivé.

Jednoduché Pravidlá: Každá nálepka má lepidlo podklad, ktorý môže byť jednoducho odlepené a aplikovať na akýkoľvek rovný, suchý povrch.Ideálne pre osobné a prenosné počítače, časopisy, aktovky, batohy, skateboardoch a viac.

Silná Priľnavosť: So silnou priľnavosťou, nálepky držať pevne, aby sa objekty a nebude lúpať ľahko.Môžete ľahko olúpeme a držať a odstrániť túto nálepku pohodlne bez zanechania akýchkoľvek známok.

Široké Použitie: Naše nálepky set je vhodný pre fľaše s vodou, notebooky, časopisy, skateboardy, autá, gitary, počítače, batožinu, bicykle, školské potreby, scrapbooks, telefón prípadoch, atď.

Popis:

Predstavujeme náš vysoko kvalitného PVC samolepky, ideálny pre personalizáciu vášho veci a pridáva nádych osobnosti.Každá nálepka je vyrobená z nepremokavého a fade-odolný PVC materiálu, zabezpečuje dlhú životnosť a hladký povrch.S jednoduché aplikácie, jednoducho ošúpte a nalepiť na akýkoľvek rovný, suchý povrch, ako sú notebooky, časopisy, batohy a ďalšie.Naša sada obsahuje 50 unikátnych dizajnov s roztomilý kreslený zvieracie motívy, poskytuje dostatok možností pre dekorácie.Tieto nálepky pochváliť silná lepivosť, zabezpečiť si pobyt pevne na mieste, aby nezostali žiadne stopy, ak sa odstráni.Ideálne na fľaše s vodou, skateboardy, autá, telefóny a mnoho ďalších položiek, naše nálepky sady sú univerzálne a vhodné pre rôzne účely.Upgrade svoj štýl s týmito nádherné a dlhotrvajúce nálepky dnes!

Názov Položky: Nálepky

Materiál: PVC Lepidlo

Povrchové Technológie: PVC Matný Film

Štýl: Farebné Zvieratá

Funkcie: Zviera Tému, Nepremokavé, Vymeniteľné

Veľkosť Detaily:

Dĺžka: 4 cm-7 cm/1.57"-2.76" (Cca.)

Poznámky:

Množstvo je asi 50pcs, vzhľadom na manuálny výpočet, množstvo, môže sa 1-5 ks viac alebo menej, dúfam, že ste porozumeli, ďakujem.

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 Sada Nálepiek(50Pcs Súčasťou balenia)

  • Číslo Modelu : ŽIADNE
  • Materiál : Papier
  • veľkosť : S
  • Vek : >3 ROKOV
  • Množstvo : 50pcs
  • Tvar : Nepravidelné
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie