0

Hnedý baliaci papier 100 Listy kartón Papiera v Tlačiarni A6 Kraft Papier Perforované baliaci papier Prázdne Tlač vizitiek Pre DIY

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€7.54 €21.53

Ideálny pre výrobu pohľadníc, malieb, pozvánky, alebo odchode jedinečnú správu alebo roztomilý kreslenie.

Funkcie:

Materiál: kraft lepenka

Farba: hnedá

Veľkosť produktu: A6, o 10.5x14.8 cm/4.13x5.83 cm

Množstvo: 100 listov v sáčku

Grammage: cca 250 g/m2

Zoznam:

100 x kraft karty

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zelená a robustný: Vyrobené z eko-šetrné a dlhotrvajúci kraft lepenka materiál, tento recyklovateľné baliaci papier je ideálny pre DIY projekty, scrapbooking, a balenie.

2.Pohodlné, veľkosť: si Dopriať dlhú životnosť tejto high-kvalitné kraft karty, ktorá ostáva stabilná a odolná voči roztrhnutiu.Jej hrúbka a trvalé vlastnosti je ideálny na dlhodobé použitie.Meranie 5,8 x 4.1 cm, tento robustný karty a perfektne sa hodí pre všetky vaše crafting potreby.

3.Rôzne DIY projekt: popustite Uzdu svojej tvorivosti s týmto ekologický papier, ktorý vám umožňuje písať, kresliť a DIY na oboch stranách.Nechajte správy, alebo si dopriať umeleckého prejavu a nechať svoju fantáziu voľne behať s tento odolný a expresívne baliaci papier!

4.Široký použitia: Pozdvihnúť svoje umelecké projekty s tento robustný a hladké kraft baliaci papier.Či už ste projektovanie pohľadnice, maliarske scény, alebo vytvorenie pozvánky na špeciálne podujatia, tento ekologický materiál pridáva aj prírodné a rustikálny nádych vašej remesiel.

5.Dosť Množstvo: Naše balenie 100 hnedé A6 veľkosť prázdne karty s pravidelným pravý uhol dizajn je ideálny pre všetky vaše kreatívne potreby, a to pozvánky, pohľadnice, alebo scrapbooks.Máš všetko, čo potrebujete práve tu!

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Sulfátový Papier Karty 100 Listov Karty
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie