0

2X Ploche Ružová Pásky Dávkovač,Vody Aktivovaný Pásky Dávkovač, Guma Pásky Dávkovač Tesnenie Kancelárske potreby Pre Kartóne

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€35.26 €58.77

2X Ploche Ružová Pásky Dávkovač,Vody Aktivovaný Pásky Dávkovač, Guma Pásky Dávkovač Tesnenie Kancelárske potreby Pre Kartóne

JEDNODUCHÉ ROLL THREADING: bočné nakladacie dizajn je jednoduché a bezpečné pre každého používať.Tam je drez pod hubky hriadeľ pásky delič.Takže threading nový rolls vánok a umožní vám pásky na zrevidovaného hladko, bez delenia alebo trhaniu.

Až 81mm rakety široký, Minimálna Údržba Vyžaduje.Vody aktivovaný pásky funguje dobre v každej teploty.

Môže vyriešený problém pomocou dvoch malých svorky na obmedzenie bočný pohyb pásku roll.Keď sa nachádzate v mieste, páska je rozdelená hladko.Keďže používate posilnené pásky, píly, funguje to issharp dosť na sever nylonové vlákna.

Balenie dávkovač môže byť použitý s posilnené a non-vystužené vody-aktivovaný pásky medzi 1 palec a 4 cm široký.

Je ľahký a prenosný.ideálny pre utesnenie menej ako desať políčok deň, loď nízky objem balíky z maloobchod tehál a malty obchodu alebo prepravné obaly od malej kancelárie alebo domácej kancelárie.

Farba:ružová

Materiál:plast

Veľkosť:320 x 103 x 133mm

Obsah Balenia:

2 x Pásky Dávkovač

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie