0

Digitálna Kamufláž Čistý Desert Camo Sieťovina Kamufláž Sieť Pre Lov

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€42.72 €61.03

Odrážky:

1、Vysoko kvalitné Tkaniny: kamufláže čistý funkcie 210D Oxford tkanina, ktorá je zosilnená lano, netto za sebou.To prichádza s viacerými malé umiestnené okolo okraja pre zabezpečenie.

2、Ľahko sa prenáša: kamufláže net je ľahké a pohodlné nosiť na použitie.

3、Široký Aplikácie: kamufláže čisté funkcie účinné 3D materiálu na miešanie do listovej plochy.Kamufláže net je vhodná pre kempovanie, streľba, skrýva, tieňovanie, stage prostredí, dekorácie a kamufláže.

4、Viaceré Účely: kamufláže net vybudovanie zóny súkromia pre deti, ktoré sa ochrany osobných údajov a Vianočné dekorácie.

5、Voliteľné Normy:

K dispozícii sú 2 normy pre voliteľné,

vrátane jednej vrstve veľkosť(cca):

2m x 3m/78.74 x 118.11 v, 3m x 4m/118.11 x 157.48 v,

Funkcie:

1.Voliteľné Normy: 2 normy pre voliteľné, vrátane jednovrstvové čistý(o): 2m x 3m/78.74 x 118.11 v, 3m x 4m/118.11 x 157.48 v,

2.Veľká Kamufláž Netto: Poskytuje vynikajúce pokrytie-up skúsenosti, 3D leaf dizajn kombinuje táto kamufláž čisté perfektne dreva alebo iných zelených plôch.

3.Ľahký Materiál: Tento zložené roll je ľahký a funkčné kvality.Ľahko prepravovať a skladovať.Tkanina je všité do širokého ôk siete.

4.Ochrana pred slnkom: ideálny odtieň handričku pre pergolou, strechy, skleník, zvieracie klietky, záhrada, auto, haly, atď.

5.Viac Používa: Privacy screen - zavesenie na záhradu, zabezpečenie alebo pod prístrešok pre auto ako dekorácia a ochrana osobných údajov obrazovka; ako pozadie - ako pozadie dekorácie pre zobrazenie poľa; pre deti - pre dom na strome, na výzdobu detskej izby, vytvoriť zelenú základňu pre strany, ktoré deti milovali na pokrytie svojich úkrytov, atď.

Balenie Zoznam:

1 x Camo Sieťoviny

Upozornenie:

Vzhľadom na farebné rozdiely a svetlo na problém

Obrázok ukazuje farba je iná

Pozrite si skutočný obraz prijaté

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Textílie Typ : Oka
  • Camo Sieťoviny : Lesné Camo Sieťoviny
  • Kamufláž Handričkou : Ochrana Kamufláž Oka
  • Názov Značky : Fyzlcion
  • Vzor Typ : prekladané
  • Kamufláž Net : Kamufláž Oka Lov Net
  • CN : Chenan
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie