0

Ryba Návnady Alarm Vodotesný LED Rybárske Svetlo S Oddelenými Zvony Krúžok 10PCS Rybárske Bite Alarm Svetlo Náhrada Za Noc More

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.73 €3.90

Tento Rybársky Zvony Klipy s LED Svetlo je ideálny pre každodenné rybárske využitie.Jeho citlivé alarm dizajn upozorňuje všetkých rýb, zatiaľ čo jej LED svetlo je jasné, poznať polohu rybársky prút.Nie je ľahké spadnúť, stačí sa obrátiť hornej batérie viac.Získať perfektný úlovok s týmto musíte mať rybárske príslušenstvo.

Špecifikácia:

Veľkosť produktu: 5x5cm | 1.96x1.96 cm

Materiál: kov + PP

Farbu svetla: červená/zelená

Zoznam

Rybolov Zvony Klipy s LED Svetlom x 10

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Nočný Rybolov Rozšírenie: Užite si úspešný nočný rybolov s našimi Ryba Návnady Alarm.Zabezpečiť vlasec je viditeľná v tme, dáva vám jasný prehľad o svoj rod pozícia.S jeho nepremokavé funkciu a jasné svetlo, to môže prilákať ryby ako kúzlo.

2.Ľahké Rybárske Upozornenie: Po ryby hmyzom háku, naša Ryba Návnady Alarm je citlivý dizajn aktivuje hlasný LED alarm aby vám pripomenul, aby vytiahnite tyč.Svoj úlovok sadzba zvýši, takže vaše rybárske skúsenosti plynulejšie a produktívne.

3.Stabilný a Spoľahlivý: Skúsenosti bezproblémové rybolov s našimi ryba návnady alarm vyrobené z trvanlivých materiálov a sú vybavené stabilnú kovovú sponu a svetlé PP tip svetlo.Tento spoľahlivý rybárske príslušenstvo sa hodí rôzne tyče a zabezpečuje, že nikdy nezmeškáte sústo.

4.Pre Výmenu: Táto ryba návnady alarm je kompletná zmes 10 ks rybársky prút bell svetlo.Sú dostatočné množstvo na použitie a výmeny, a môžu splniť vaše denné rybárske potreby použiť.Ideálny pre rybárov a rybára.

5.Jednoduchá Montáž: S jednoduchým otočením hornej batérie, ryby sa rozsvieti, otočte ju späť do svojej normálnej polohy pre úsporu energie, keď sa nepoužíva.Žiadne starosti, žiadne okolky.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • S Operadlom alebo Nie : No
  • S Zdvíhateľnej Nohu, alebo Nie : No
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie