0

PU Kožené A5 Riadenie Času poznámkový blok 365 Dní Perie Plán Knihy Do Zoznamu Candy Farby 2024 Denný Plánovač Podnikania

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€10.76 €22.42

Názov: 2024 program kniha 365 deň denný plán knihy

Veľkosť: A5:14.5*21*2 cm(1.97:5.71*8.27*0.79 v)

Farba: Modrá, Zelená, Fialová, Ružová, Žltá

Materiál: PU, Papier

Hmotnosť: 330 g

Dátum:2024.1-2024.12

Počet strán:150Sheets,300Pages

Balík Obsahuje:1 Ks Nový Vzor Office Plán Organizátor Poznámkový Blok [Kalendár, poznámkový blok]: Táto anglická plán kniha poskytuje denne time manažment a plánovanie pre 2024. Každý s dátumom, umožňuje ľahko zaznamenať dôležité každodenných udalostí a aktivít.

[High-Kvalitné Papierové ]: plánovača poznámkový blok zvyčajne ponúka vysoko-kvalitný, hrubý papier, ktorý je vhodný pre rôzne písacie nástroje, ako sú perá, ceruzky, a značky.To zaisťuje, že vaše poznámky a plány nebude krvácať prostredníctvom alebo rozmazať.

[Denné Plánovanie Stránky ]: Každá strana tohto programu poznámkový blok je venovaný jeden deň, poskytuje dostatok priestoru na zapisovať svoj plán, zoznamy úloh, priority a dôležité pripomienky.Tento štruktúrovaný usporiadanie umožňuje jednoducho plánovať svoj deň efektívnejšie.

[Time Management Tools]: Tento rozpis kniha poskytuje čas nástroje riadenia, vrátane časový úsek divízie, ktorá vám umožní lepšie zorganizovať a riadiť svoj čas.

[Elegantný a Prenosný]: poznámkový blok je navrhnutý s elegantný a kompaktný formát, takže je vysoko prenosné.To sa ľahko zmestí do tašky, aktovky, alebo dokonca svojho vrecka, takže si môžete vziať so sebou, nech ste kdekoľvek, zabezpečiť si pobyt organizovaný v pohybe.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : ZABA2A06
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie