0

Umenie Kníh Pre Kreslenie 100 Listov Špirála Viazaný Papier Na Kreslenie Knihy Multifunkčné Pribrala Kreslenie Knihy Maľovanie Pad Dodávky

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€15.73 €24.20

Objavte radosť z kreslenia, s Umenia Knihy pre Kreslenie.Navrhnuté s ľahké otočenie stránky a non-vyblednutiu papiera, tieto knihy sú ideálne pre umelcov všetkých úrovniach.Knihy sú vhodné na použitie s perom a robiť veľké späť na školské potreby.

Špecifikácia:

Materiál: papier

Veľkosť produktu: o 31x22.9x1.3 cm/12.2x9.02x0.51 cm

Balenie Zoznam:

1* Umelec Kreslenie Knihy

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché Použitie: Tento sketchbook poskytuje pohodlnejšie kreslenie skúsenosti s jeho plochý-otvorenie funkcie a ľahko-to-otočenie stránky.Poskytuje optimálnu ochranu pre vaše umelecké diela s jeho silný kartón kryt a zadný panel.Skrutku-top inštalácia udržiava papier bezpečné a v perfektnom stave.

2.Veľkú Odolnosť: Navrhnuté tak, aby sa farba krvácanie a žltnutie, náš sketchbook funkcie vysokej papier drsnosť, ktorý si zachováva svoje umelecké diela roky.Zabraňuje blednutiu a udržuje vaše výtvory čisté a upratané.

3.Široký Rozsah použitia: S týmto sketchbook, nech je vaša tvorivosť lietať pomocou pera, mäkké, olej, pastel, drevené uhlie, grafitová ceruzka, skica stick alebo farebné ceruzky.Je to všestranný a pracuje s všetky typy médií, vám dáva viac možností pre vaše umenie.

4.Multi Funkcie: Ak máte radi skicovanie, ilustráciu, písať, alebo maľovanie, budete milovať naše Sketchbook pre Kreslenie.Je vhodný pre umelcov všetkých úrovní, od začiatočníkov až odborníkov.Má dobrú štruktúru, ktorá umožňuje vytvárať ostré a detailné umelecké diela.To má tiež odolné stránky, ktoré sa zabránilo krvácaniu a smudging.

5.Vhodné na Darček: Naše Sketchbook pre Kreslenie je ideálny darček pre každého umelca chcú zlepšiť svoje zručnosti.S high-kvalitné papierové, je ideálny pre vytváranie umenia a trénovať zručnosti.Či už ste profesionálny umelec, alebo dieťa, je to skvelé pre späť do školy dodávky a Vianočné umelecké potreby.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie