0

Prenosné Žehlenie Stroj 2 V 1 Cestovné Mini Parná Žehlička A Textílie Parník Textílie Parník Prenosné Suché, Mokré Účinné Pre Domácnosť

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€9.67 €13.81

Cestovanie s dôverou a štýl pomocou nášho mini naparovaciu žehličku.1 tlačidlo ovládania umožňuje jednoduché používanie, zatiaľ čo kompaktná veľkosť umožňuje, aby sa zmestili dovnútra kufre a batohy.Naše železa sa prispôsobuje rôznych scenárov, pričom sa zabezpečí, že to nebude poškodiť vaše oblečenie a chráni proti striekajúcej vode.Ideálny pre on-the-go životný štýl.

Špecifikácia:

Meno:Mini Žehlenie Stroj

Materiál: ABS, titán základná doska

Napätie: 110V-220V univerzálny

Dĺžka kábla: 1.8 m (čierny)

Nádrž na vodu, kapacita: 50 ML

Produkt farba: zelená, béžová, svetlo fialová

Váha: cca Čistá hmotnosť: 342 g; Hrubá hmotnosť: 405 g

Veľkosť produktu: (cca.)9.42*7.65*22.6 cm/3.71*3.01*8.9 v

Vonkajší rámček veľkosť: (cca.)10.1*8.7*24.3 cm/3.98*3.43*9.57 v

Balenie: cowhide box balenie

Balenie zoznam:

1 x Mini Žehlenie Stroj

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Rýchle nahrievanie: Tento mini žehlenie stroj môže udržiavať stálu teplotu 302 F, ktorý je vhodný pre hodváb, plyšové, vlna, bavlna, ľan, polyester a ďalších tkanín.To môže rýchlo ohriať a nepoškodia vaše oblečenie.

2.2 v 1 Mokré a Suché Žehlenie: Stačí pridať vodu na znázorniť 50 ml nádoby pomocou fľaše vody.Mini žehlenie stroj sa môže pochváliť splash-dôkaz dizajn s otvoreným vekom naviac pre ľahké doplňovanie vody.Kontrola hladiny vody kedykoľvek a vychutnať 2 v 1 mokré a suché žehlenie bez strachu z striekajúcej vode.

3.Easy-to-Použitie: Dosiahnuť vrásky-voľné oblečenie bez námahy s našou mini žehlenie stroj.Spotrebuje nízky výkon, udržať to bezpečné a jednoduché použitie, a udržuje stálu teplotu na ochranu ruky.Prichádza s 1,8 m dlhý napájací kábel a 1 tlačidlo ovládanie pre pohodlné žehlenie.

4.Vrásky Eradicator: rozlúčte sa s vráskami vonku s týmto mini žehlenie stroj.Ľahko odstrániť záhyby od oblečenie, košele, závesy a iné textílie s jeho jednočipových železa.Zastrčiť ho do svojho kufra alebo batoh pre ľahkú prepravu a ostrý, leštené pozrieť kedykoľvek.

5.Multi Aplikácie: Zažite plynulú žehlenie s našou mini žehlenie stroj.S jeho rôznych pracovných režimoch, môžete dosiahnuť perfektný výsledok pre všetky textílie.Je to nádherný a luxusný darček pre vašich priateľov a rodinu, ktorá poskytuje 360-stupňový žehlenie bez slepej uličky.

  • Štýl : Prenosné
  • Číslo Modelu : Mini Žehlenie Stroj
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Doska Materiál : Kov
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie