0

25pcs Čistenie, Handry na Čistenie Obrusov Šikovný Čistiace Obrúsky silná Voda Absorpčné Jedlo Handry Pribrala Dishcloth Pre Kuchyňa

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.68 €9.37

Odrážky:

1. Jemné a Silné: Vyrobené z výborný materiál, tieto čistiace handry sú jemné na obe ruky a podobách, bez nepriaznivého vplyvu na životnosť.Sú odolné proti roztrhnutiu, nebude deformovať, keď vytiahol, a hrubé ešte jemná.

2. Ľahké Čistenie: Naše čistiace handričky môže pomôcť čistí bez námahy!Absorbujú prebytočný olej a kvapalných rýchlo, takže žiadny doľava alebo žmolky za sebou.Či chcete utrite vlhkosti mimo potravín alebo čisté rôznych vystúpení, tieto čistiace handry sú musia mať pre všetky domácnosti.

3. Environmentálne Vedomie: Naše čistiace utierky sú vyrobené s hladkými spunlace technológie a silné húževnatosť z netkaného materiálu, ktorý zaistí dlhotrvajúcu účinnosť pre všetky čistiace potreby.Spávať s vedomím, náš eko-šetrné čistiace handry sú tou pravou voľbou pre vás a životné prostredie.

4. Point-and-break Dizajn: Tieto handry sú rýchle, elastická a tvrdý, s point-and-break dizajn, ktorý umožňuje odtrhnúť kus ľahko a používať ho na akýkoľvek čistiace úlohy.

5. Ľahko sa Čistí: rozlúčiť na papierové uteráky s našimi opakovane čistiace utierky vyrobené z non-stick materiálu.Opláchnite ho čistou vodou na niekoľko krát a užite si ich praktickosť a opätovnú využiteľnosť.

Popis:

Tieto čistiace utierky sú musia mať pre svoje čistiace prostriedky!Sú hrubé a jemné, bez vlasov, čo je ideálne pre akýkoľvek povrch.Sú tiež šetrné k životnému prostrediu a rýchlo, elastické, a tvrdý.Ich vypláchnite čistou vodou niekoľkokrát za optimálne použitie.Udržať váš domov čistote s týmito úžasnými uteráky!

Špecifikácia:

1. Názov: kuchynské handry

2. Materiál: netkanej textílie

3. Hmotnosť: cca 100g

Balenie zoznam:

1 rolka * Čistiace Handričky (25 Ks)

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

  • Číslo Modelu : Čistiace Handry
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : BAVLNA
  • Funkcia : Eco-priateľský
  • Použitie : Čistenie
  • Výroba : Čistiace Pad
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie