0

Batéria Ponožky Vyhrievané Lyžiarske Ponožky Nohy Teplejšie Batérie Prevádzkované Ponožky Kúrenie Zimné Ponožky Pre Outdoor Camping Lov Lyžovanie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€15.79 €22.56

Udržať vaše nohy teplé a útulné počas vonkajších aktivít s našimi Elektrické Ponožky.Vybavený vstavanou ďaleko infračervené vykurovacie teleso a batérie poľa, poskytujú dostatočné teplo, pričom je úplne priateľské k pokožke.Ideálny pre vaše potreby na kempovanie výlet, alebo ako narodeninový darček pre vašich blízkych.

Špecifikácia:

Názov produktu: Vyhrievané Ponožky

Hmotnosť výrobku: 220g

Veľkosť produktu: 18.5*28 cm (7.2*11 inch)

Kapacita batérie: 3 AA batérie za batériu okno (bez batérií)

Maximálne využitie čas: 6 hodín

Zoznam Produktov:

1 Pár * Vyhrievané Ponožky

Poznámky:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, produkt farby sa môžu mierne líšiť od obrázka.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-3 cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Účinnosť Tepelných Doručenia: Naša technológia zabezpečuje, že teplo je rovnomerne a rýchlo preniesť na svoje nohy, aby tieto Vyhrievané Ponožky ideálne riešenie pre chladné zimné podmienky.S využitím zabudovaného ďaleko infračervené vykurovacie teleso, ktoré ponúkajú 360 pokrytie a bezkonkurenčné pohodlie.

2.Batériový: Pobyt teplé a pohodlné s našimi Vyhrievané Ponožky, ktoré prichádzajú s výhodnou batérie poľa.Stačí vložiť 3 AA batérie (nie sú súčasťou) a cítiť teplo v každom kroku.

3.Útulný Materiál: Zabaliť vaše nohy v luxusnom pohodlie s našimi Vyhrievané Ponožky vyrobené z kože-príjemný bavlnený materiál.Textílie sú nielen odolné, na dlhodobé používanie.

4.Široký Aplikácie: Tieto Vyhrievané Ponožky sú vhodné pre zimné outdoorové aktivity ako lyžovanie, snowboarding, motocykel, poľovníctvo, turistika a kempovanie

5.Ideálny Darček: Prekvapte svojich blízkych tieto Vyhrievané Ponožky - Nový Rok, narodeniny, deň Vďakyvzdania, alebo Vianoce.Premyslený a praktický darček k ukážte svoju lásku a starostlivosť.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie