0

Vonkajšie Olej Fľaše Prenosné Hermeticky Korenie Fľaša Grilovanie Camping Korenie Kontajner Dávkovače Prenosný Kontajner Korenie

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.37 €9.91

Vonkajšie Olej Fľaše Prenosné Hermeticky Korenie Fľaša Grilovanie Camping Korenie Kontajner Dávkovače Prenosný Kontajner Korenie

Odrážky: 1.Top HDPE Materiály: Tento malý dávkovač oleja fľaša je vyrobená z vysoko-kvalitného HDPE materiálu, ktorý je vysoko-teplota odolný a trvanlivý.To môže vydržať až do 100℃, bez deformácie alebo úniku, zabezpečuje dlhú životnosť a zdravé varenie skúsenosti.

2.Prenosný a praktický: vďaka priestorovo úsporné kompaktné rozmery a kapacita 120ml, tento malý dávkovač oleja fľaša je vhodné vykonávať pre vonkajšie cestovné použitie.Môžete jednoducho uložiť v taške alebo batohu a vychutnať vaše obľúbené olej kedykoľvek a kdekoľvek.

3.Twist a nalejte s ľahkosťou: Tento malý dávkovač oleja fľaše prichádza s twist top spp, ktorá vám umožňuje jednoducho nastaviť prietok oleja.Je ľahko ovládateľný a má nepresakuje dizajn, aby sa zabránilo špinavé škvrny.

4.Široké Uplatnenie Rozsahu: Či už budete musieť ukladať na varenie vína, korenie, olej, paradajková omáčka, sójová omáčka alebo iné tekuté korenie, tento malý dávkovač oleja fľaša zvládne všetko.Má nepriepustných dizajn a pohodlné náustok pre ľahké nalievanie.

5.Určené pre Outdoorové Aktivity: Vyrobené z vysoko kvalitnej HDPE, tento olej dávkovač fľaša vydrží vysoké teploty a časté používanie.To je ideálny pre vonkajšie stanovanie, grilovanie, turistika, pobyt v prírode, a grilovanie.Plus, to sa ľahko čistí a náplň.

Olej Dávkovač na Fľašu pre Kempovanie je praktický a odolný doplnok pre vaše outdoorové dobrodružstvo.Je vyrobený z vysoko-kvalitného HDPE materiálu, ktoré je bezpečné a šetrné k životnému prostrediu.Má priestorovo úsporný dizajn, ktorý sa ľahko zmestí do batohu alebo chladnejšie.To má tesný tesnenie, ktoré zabraňuje úniku alebo únik zo svojho oleja alebo iné tekuté korenie.Je ideálny pre pikniky, grily, camping, a ďalšie.Olej Dávkovač na Fľašu pre Kempovanie je potrebné mať pre všetky outdoorové nadšencov.

Teplé tipy: 1. Vzhľadom na monitor, teplota farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografie zručnosti, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne ručné meranie, nechajte mierne veľkosť rozdiely.

Špecifikácia: Názov: 120ML olej kanvice

Materiál: HDPE (môže odolávať vysokej teplote 100 stupňov)

Špecifikácia: spodnej 6*2,5 CM, výška 13,5 CM

Jeden hmotnosti o: 20.7 g

Veľkosť po balenie: 6*3*14 cm

Balenie Zoznam:

1* Malé Olej Dávkovač Na Fľašu

  • Jednorazové : No
  • S Riadu alebo Nie : No
  • Preložte : No
  • Môžete Držať Vriacej Vody, alebo Nie : Platné
  • Materiál : Plastové
  • S Chladnejšie Taška alebo Nie : No
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie