0

Elektrický Otvárač Na Víno Nabíjateľná Automatické Elektrické Fľaša Vína Vývrtka Otvárač S Fólie Fréza

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€24.02 €27.94

Elektrický Otvárač na Víno Nabíjateľná Automatické Elektrické Fľaša Vína Vývrtka Otvárač S Fólie Fréza [Módne 5-v-1 Darčekový Set]Elektrické víno otvárač s rezačka fólie, vákuová zachovanie zátky, 2 V 1, víno pourper& Aerator.Ideálne pre strany, dátumy, narodeniny večere, a festivalov!

[Trvanlivého Materiálu, Hladkých Touchment]Vyrobená z Vysoko-kvalitných materiálov, náš korku remover je robustný a odolný.S hladkým povrchom a štíhle telo, to je pohodlné uchopenie!

[Jednoduché ovládanie a Automatické]One-kliknite na tlačidlo dizajn.Elektrický otvárač na víno možno odstrániť korku v priebehu niekoľkých sekúnd a uvoľnite korku stlačením tlačidla pri zachovaní korku neporušené.

[Víno Pourer Vákuové Uzávery]Víno pourer umožňuje naliať víno elegantne bez obáv škvrny a pomáha, aby sa na najlepšiu chuť vína.S vákuové uzávery, môžete zachovať otvorenú fľašu vína za týždeň.

[Ideálny Darček pre každú Príležitosť]Automatický otvárač na víno je bezdrôtový, ľahký, elegantný dizajn, skvelé víno, darčekové sady pre ženy a vináreň príslušenstvo.

veľkosť: 20 x 5 cm

Materiál: Kov

farba: Strieborná+čierna

Obsah Balenia:

1 x Otvárač na Víno

1 x fľaša zátka

1 x víno pourer

1 x rezačka papiera

1 x USB dátový kábel

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Kovové Typ : Hliník
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie