0

Králik Obrúsok Krúžok Serviette Pracky Držiteľ 4Pcs Serviette Krúžky Držiaky Na Večeru Tabuľky Veľkonočné Obrúsok Krúžok Serviette Pracka

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€6.36 €9.08

Pridať očarujúce dotyk na vašu dovolenku dekor s našimi Bunny Obrúsok Držiteľ!Navrhnuté s roztomilý králik, tento obrúsok držiteľ vyzerá vynikajúco a inteligentné.Je ideálny pre Veľkonočné, Jarné, a Valentína.Vykonané posledné, to môže byť použitý na dlhú dobu a bude sa dať svojich hostí prekvapenie.

Špecifikácia:

Materiál: Nehrdzavejúca oceľ

Použitie: Svadby, večierky, oslavy, stužkové, bankety, šperky, atď.

Veľkosť produktu: (cca.)9*6*4.5 cm/3.54*2.36*1.77 palcov

Hmotnosť: 11 g

Balenie Zoznam:

Králik Obrúsok Krúžok*4pcs

Poznámka:

Vzhľadom na svetelné efekty a filmovanie uhlov, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Veľkonočné Dizajn: Zapôsobiť na svojich hostí s týchto rozkošný Králik Krúžky na obrúsky.Očarujúce Veľkonočné dizajn dodá nádherný dotyk na váš stôl usporiadanie.

2.Vynikajúci Materiál: Využitie antikoróznych a anti-rozbíjať materiálov, náš králik krúžky na obrúsky sú konštruované tak, aby vydržali dlhšie použitie, zabezpečiť si kvalitný produkt, ktorý bude trvať.

3.Nádherné Prevedenie: Každý detail týchto králik krúžky na obrúsky, je starostlivo vytvorený a presne rezané na zabezpečenie absolútnej dokonalosti.Ich ohromujúci dizajn dodáva dotyk čaro a whimsy na tabuľku nastavenie, čo je vizuálne atraktívne a jedinečné.

4.Všestranné Použitie: Tieto králik krúžky na obrúsky sú ideálne pre dovolenku, strán, svadby, každodenné používanie alebo akejkoľvek príležitosti.Pridať dotyk elegancie na váš stôl s týmito multi-funkčné krúžky.Ideálne dekorácie na veľkú noc, Jar, Valentína, alebo akákoľvek iná udalosť.

5.Nádherný Darček: Aby si tabuľku, v ktorej ožívajú s týmito očarujúce králik krúžky na obrúsky.Ideálny na veľkú noc, kolaudačné párty, večierkov a viac.Vhodné pre každého, kto miluje, králiky: prekvapte svoju rodinu a priateľov s tento skvelý darček.

  • Číslo Modelu : Veľkonočné krúžky na obrúsky
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Tabuľka Dekorácie A Príslušenstvo Typ : Krúžky Na Obrúsky
  • Materiál : Kov
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie