0

Non-stick Ryža Lyžice Ryže Lopaty Kuchynské potreby Kuchynské Nádoby na Ryžu Dropship

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€1.06 €2.16

Funkcie:

OOTDTY

Silikónové lyžica je potrebné mať kuchyňa gadget pre varenie nadšencov, profesionálnych kuchárov a osoby v domácnosti.Vyrobené s silikónové a materiály, to je trvanlivé a odolné voči vysokým teplotám, takže je ideálny pre miešanie, mizerný, a porcie ryže a ďalších pokrmov.

Tento všestranný lyžice je vhodný pre široký rozsah užívateľov, vrátane varenie nadšencov, profesionálnych kuchárov a obsadené domácnosti.Či už ste začiatočník alebo skúsený kuchár, to lyžice bude vaše spoľahlivé nástroje v kuchyni.

Použitie silikónová lyžička pre rôzne varenie úlohy, ako je miešanie omáčky, prehodiť alebo porcie ryže.Je vhodný pre použitie v domácnostiach, reštauráciách, a dokonca aj na párty.Jeho všestrannosť je základným nástrojom pre všetky kuchyne.

Skúsenosti varenie bez námahy so silikónovým lyžice.Jeho trvalé stavby a pohodlné uchopenie, aby bolo spoľahlivé a trvácne kuchynský nástroj.Rozlúčiť sa burnting ruky a dobrý deň, na príjemné varenie!

Mať vaše kuchárske zručnosti na ďalšiu úroveň s silikónové lyžice.Jeho tepelnú odolnosť a ľahko sa čistí vzory, aby to praktické voľbou pre každodenné varenie.Či už ste varenie nadšenci alebo zaneprázdnený osoby v domácnosti, tento lyžica sa stane vaším spoľahlivým spoločníci v kuchyni.

Špecifikácie:

Materiál: Drevo+Silikónové

Veľkosť: Ako je Znázornené na Obrázkoch

Balenie Obsahuje:

1x Ryža Lopatu

Poznámka:

Prosím, dovoľte 1-2cm chyby spôsobené ručné meranie.Prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred objednávky.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Silikónové
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie