0

Kabát Háčiky Na Stenu Kabát Háčik Vešiak Na Stenu Kabát Stojany Na Stene, Kuchynské Vybavenie Kúpeľ Gule, Spálne, Obývacie Izby

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€1.59 €2.45

Tento uhlíkovej ocele vešiak je ideálny pre tých, ktorí hľadajú pohodlie a priestor-úsporné riešenia.S pevné uchopenie, to môže zavesiť aj najťažšie coats bez potreby pre dierovanie otvorov alebo obáv z poškodenia vodou.Ideálne úložné riešenie pre tých, ktorí potrebujú spoľahlivý a praktický doplnok k akejkoľvek šatník.

Špecifikácia:

Názov: Lepidlo Na Stenu Háčik

Materiál: uhlíková oceľ + farba

Veľkosť: (cca.)20*20*10cm/7.87*7.87*3.94 palcov

Špecifikácia: 10 ks

Farby: Biela, Čierna

Balenie Zoznam:

10* Samolepiace Háčiky Na Stenu

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Dobre Robil: Zvýšenie vášho úložného priestoru bez negatívnych dopadov na životné prostredie s našimi lepidlo na stenu háčiky!Vyrobené z vysoko kvalitnej uhlíkovej ocele materiál, sú opakovane použiteľné, hrdza-dôkaz, a opustiť bez poškodenia steny.Silné lepidlo zaručuje pevné a stabilné podržte pre vaše položky.

2.Rozsiahle Použitie: Tieto lepidlo na stenu háčiky sa dajú použiť pre širokú škálu aplikácií, ako napríklad zavesenie tašky, a kľúče.Či už potrebujete na usporiadanie kuchyne a spálne, tieto háčiky bude vaša skladovanie pohodlnejšie a upratané.

3.Ľahko Pracovať s: Tieto lepidlo na stenu háčiky majú veľké nosné základne a pevná, odolná konštrukcia, ktorá umožňuje inštaláciu jednoduchá bez potreby vŕtania.Nebudú spadne alebo poškodenie steny, pretože stabilná konštrukcia.

4.Dobré Vodotesné Schopnosti: Zavesiť položky starať-free vo vlhkom prostredí.Naše lepidlo na stenu háčiky sú vlhkosť-odolné voči vode, zabrániť, tak sa držať pevne, bez poškodenia vodou.Užite si bezpečné držanie aj v tých vlhkom prostredí.

5.Priestorovo úsporné riešenie: Naše Lepidlo na Stenu Háčiky funkciu 3M lepidlo na zadnej, ktoré pevne prilepí na akomkoľvek povrchu, čo je ideálne pre úsporu miesta okolo domu.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Č. Háčikov : 10
  • Materiál : Uhlíkovej Ocele
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie