0

Prenosné Ball Čerpadlo S Tlakom Vzduchu Rozchod, Basketbal, Volejbal Nafukovacím čerpadlá Príslušenstvo Čerpadlo Vzduch Futbal, Športové Mini M7E7

(1 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.53 €7.54

Názov produktu: Čerpadlo s tlakom vzduchu rozchod

Produkt veľkosť Cca :21*5*5 cm/8.26*1.96*1.96 v

Produkt farba: Ako je znázornené na obrázku

Produkt materiál:ABS

vlastnosti produktu:

1. Multi-funkčný Mini Čerpadlo Vzduch: Tento mini vzduchové čerpadlo je určené na nafukovanie rôznych športových gule ako lopty, futbalové lopty, a volleyballs.To je univerzálny nástroj, ktorý môže byť použitý pre širokú škálu outdoorových aktivít.

2. Prenosný a Ľahký: Vyrobené z odolného plastu, vzduchové čerpadlo je ľahký a kompaktný, takže ho ľahko prepravovať a skladovať.To môže byť pohodlne spolu na vonkajší dobrodružstvo, zabezpečiť, že budete mať vždy spoľahlivé inflácie riešenie na dosah ruky.

3. Vstavaný ukazovateľ Tlaku: čerpadlo vzduch obsahuje vstavaný tlakomer, čo vám umožňuje presne zmerať tlak vzduchu, zatiaľ čo nafukovanie športové lopty.To zabezpečuje, že môžete dosiahnuť optimálnu úroveň inflácie pre lepší výkon a dlhú životnosť.

4. Jednoduché Použitie: S jeho užívateľsky príjemný dizajn, čerpadlo vzduch je jednoduchý na ovládanie.Dodáva sa s bezpečné tryska prílohu, ktorá vyhovuje väčšine športov guľové kohúty, poskytovanie tesný a únik bez tesnenia.Len niekoľko rýchlych čerpadlá budú mať vaše lopta úplne nahustené a pripravený k akcii.

5. Odolné a dlhotrvajúci: Vyrobené z vysoko kvalitných materiálov, tento vzduchové čerpadlo je konštruované tak, aby vydržali.To môže vydržať požiadavky časté použitie a je navrhnuté tak, aby poskytovali spoľahlivú a efektívnu inflácie v nasledujúcich rokoch.Robustná konštrukcia zabezpečuje, že to bude trvalé okrem vaše vonkajšie zariadenia.

Bezpečnostné opatrenia:

1. Ako všetci vieme , na rôznych počítačoch displej farby inak, farba skutočné položka sa môže mierne líšiť od týchto obrázkov.

2. Ak máte pocit, ťažké vybrať veľkosť, môžete neváhajte a kontaktujte mewe vám niektoré návrh, ale to je pre vás len orientačný.

Zásielky zahŕňa:

1 nastavte Čerpadlo s tlakom vzduchu rozchod

Milí kupujúci,Vitajte v našom obchode.Existuje tak veľa užitočných a lacné položky v našom obchode.Pekný deň!

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
review images
Hosťovské - 2023-10-16

je to všetko dobré.

Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie