0

ELOS-2 Ks Ľadové Korčule, Orezávatko, Hokejové Korčule, Korčuľovanie Okraj Čepele Brúsky, Ručné Skate Sharpener Skvelé Korčule

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€9.99 €14.07

ELOS-2 Ks Ľadové Korčule, Orezávatko, Hokejové Korčule, Korčuľovanie Okraj Čepele Brúsky, Ručné Skate Sharpener Skvelé Korčule [vysokokvalitných materiálov] Ľadové korčule brúska je vyrobené z vysoko kvalitnej PA nylon, trvanlivé a pohodlné pre použitie, s oceľovou čistiaci kameň na chvost, ktorý je jednoduché chrániť a nahradiť.Vysoko kvalitné spracovanie môže byť použitý na dlhú dobu.

[Ľahko ovládateľný] Ak sa vám nájsť chyby na vonkajšej ocele, stačí použiť tento korčule nože brúsky na snímke niekoľkokrát na oceľ, to môže byť leštené, čepeľ čoskoro sa ako ostrý ako úplne nové.To šetrí vaše peniaze ísť na hokej obchod pre údržbu.

[Ergonomický dizajn] skate brúska je navrhnutý s palcom rukoväte a prst drážky.Ergonomický dizajn je vhodný pre vás držať skate sharpener pevne.To je non-sklzu a jednoduché ovládanie.Môžu byť použité na odstránenie otrepov a poľský čepeľ.

[Široké uplatnenie]obsahuje 2 ľadu nôž na ceruzky.Na sharpener je vhodný nielen pre krasokorčuľovanie, ľadový hokej, kolieskové korčule, korčule hráča a brankára korčule, ale aj pre iné čepele, ako sú nožnice, ovocie nože, krájače, kuchynské nože, atď.

Informácie O Produkte:

Farba:Čierna

Materiál:Nylon

Veľkosť:145x21x30mm

Obsah Balenia:

2 x Ľadové Korčule na Ceruzky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie