0

XT-60 Bullet Konektory Samec Samica Konektor Adaptéra S Plášťom Bývanie XT-60H Bullet Žena Muž Konektory Konektory Pre RC Lipo

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.42 €4.84

Upgrade svojho lietadla výkon s našimi XT-60 bullet konektory!Užite si predĺžiť životnosť bez obáv z prehriatia alebo skrat počas inštalácie.Easy-to-use dizajn zvyšuje vaše vybavenie, vzhľad, čo je profesionálne a high-end vzhľad.a pocítite rozdiel!

Názov produktu: XT-60H model plug

Materiál: ABS/kov

Kategórie produktu: Model len

Číslo položky: XT-60H

Zoznam;

XT-60 Konektory x1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Všestranné Použitie: Rozšíriť aplikácií zo zariadení s našimi XT-60 konektory.Pevne pripojte diaľkové ovládanie autá, auto reproduktory, bezpilotné lietadlá, lietadlá a ďalšie.

2.Mimoriadne stabilný a bezpečný: Vďaka ich schopnosť zvládnuť silné prúdy až 60 zosilňovačov bez prehriatia alebo skrat, náš XT-60 Konektory zaručujú kľud.Aby vaše zariadenie fungovať, aj viac bezpečne a stabilne.

3.Spoľahlivé elektrické pripojenie: Užite si silné a spoľahlivé spojenie s našimi XT-60 konektory.Ich pozlátené bullet dizajn poskytuje vynikajúcu vodivosť a odolnosť voči oxidácii, čo predlžuje jeho životnosť.

4.Jednoduchá Inštalácia: Nastaviť XT-60 konektory bez námahy s našimi jednoduchý krok-za-krokom procesu.Žiadne špeciálne zručnosti alebo nástroje, ktoré sú potrebné, čo vám umožní ušetriť váš drahocenný čas a energiu.

5.Krásny Vzhľad: Pozdvihnúť vaše zariadenia, ktoré to pozrieť s týmito XT-60 konektory, že funkcia snap-on kryt pre zvýšenú estetiky a bezpečnosti.Chrániť guľky pred prachom a znečistením a zároveň sa teší na krásne vystúpenie.

  • Názov Modelu : Hromadí XT60H Zapojte Konektor
  • Druh Materiálu : ABS/Kov
  • Špeciálne Funkcie : Samec Samica Konektor Adaptéra s Plášťom Bývanie
  • Položka Druh : Káble, Adaptéry & Zásuvky
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie