0

ForPeugeot 207 307 308 407 ForCitroen C2 C3 RD4 12Pin Bezdrôtový Modul Bezdrôtových Rádio Stereo Aux kábel Kábel Adaptéra Prehrávač Hudby

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€4.48 €5.74

Ľahko streamovať hudbu z telefónu cez rozvody postroj s naše Auto Aux kábel Kábel Adaptéra - Plug and play pohodlie pre prijatie on-the-go.Naše adaptér nie je ľahké zlomiť ani ho nedeformujte, takže je odolné voľbou pre každodenné použitie.

Špecifikácia:

BT verzia: 5.0

Produkt napätie: 5-12V

inštalácia kroky:

1. Vypnite motor auta a vyberte kľúč zo zapaľovania.Ak autorádio používa bezpečnostný kód, uistite sa, že máte kód predtým, než odpojíte rádio.

2. Odstrániť rádia ak chcete získať prístup na zadnej strane rádia a vyhľadajte meniča portu na zadnej strane rádia.Podrobnejšie informácie na demontáž metóda nájdete na auto manuálne alebo car audio manuálne, alebo požiadať odborníkov rozoberať walkie-talkie.

3. Pripojenie na rozvody postroj do auta stereo rádio modul jednotky v predstihu.Byť istý, že bezpečne pripojiť.Potom pripojte postroj konektor meniča portu na zadnej strane stereo.

4. Pre niektoré modely, pripojte červený vodič B+/Ub+/12V ACC rozhranie (rôzne autorádia majú rôzne mená, ako: BAT, Bup+, B-U, +12, KL.30), alebo iné správne ACC napájanie alebo 5/12V Batérie, napájaný.Čierny vodič zapojte na GND port hostiteľa napájania modulu jednotky.

5. Zapnite auta a zase na auto základnú jednotku, stlačte Disk/Režim/CDC/SOURCE/AUX) tlačidlo raz alebo dvakrát, ak chcete prepnúť na prehrávanie hudby režime.

6. Zapnite funkciu bezdrôtovej komunikácie mobilného telefónu, vyhľadávať a spárovať zariadenie s názvom "BT5909", a mobilný telefón môže pripojiť k banke BTA po úspešnom spárovaní.Používať mobilný telefón, vyskúšať a overiť, či hudby je normálne.

7. Po skúške je úspešný, upravujú rádio, miesto vodiče vedenia a modul jednotky poľa v príslušnej polohe (rukavice box, úložný box, atď.), a utiahnite skrutky, medzi modul jednotky a vodiče vedenia.Dajte zadný základnú jednotku späť na miesto.

Upozornenie:

1. Nie podpora Hands-free Telefón (HFP): nepodporuje prijatie/pozastavuje až atď.cez autorádio tlačidlá a volantu tlačidlá.

2. Nepodporuje AVRCP ovládacie prvky: predchádzajúca/nasledujúca skladba, pozastaviť/prehrať, rýchle pretáčanie dopredu/dozadu cez autorádio pomocou tlačidiel alebo volant tlačidlá.

Balenie Zoznam:

AUX kábel*1

ALEBO

AUX kábel*1, mikrofón*1

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.High-Fidelity Kvalita Zvuku: Naše bezdrôtové pripojenie autorádia adaptér zaisťuje vysokú vernosť zvuku, žiadne rušenie alebo straty, zatiaľ čo pripojenie na vaše auto audio cez vodiče vedenia: prináša zážitok z počúvania porovnateľné pôvodný zvuk.

2.Vynikajúca Kvalita: Konštruované s výnimočných materiálov, tento bezdrôtové pripojenie autorádia adaptér môže pochváliť robustný a odolný dizajn.Jeho oteruvzdorné vlastnosti, aby to skvelá investícia, ktorá vydrží každodenné použitie na dlhšiu dobu, zabezpečiť spoľahlivé a dlhodobé použitie.

3.Jednoduché Použitie: Pri bezproblémovo integrovať s vášho auta dizajn, naše bezdrôtové pripojenie autorádia adaptér je jednoduchý na inštaláciu a odstránenie prostredníctvom pôvodného meniča rozhranie: žiadne ovládače potrebné.Plus, je to neuveriteľne jednoduché na použitie pre bezproblémový zážitok z počúvania.

4.Zlepšenie Car Audio Prehrávanie: prehrávanie hudby bezdrôtovo z akéhokoľvek zariadenia na vaše auto audio systém.Tento Bezdrôtový autorádia Adaptér podporuje A2DP prehrávania a vyhovuje väčšine modelov áut pre jednoduché pripojenie.Užite si vašu obľúbenú hudbu na cestách s bezdrôtovú slobodu.

5.Vhodné pre Prijatie: S jeho jednoduché-na-vykonávať malej veľkosti a ľahký dizajn, naše Bezdrôtové pripojenie autorádia Adaptér je nutnosťou pre každého, kto hľadá ideálne okrem svojej car audio systém.Vychutnajte si digitálnu hudbu a kick späť v relax režim ako jazdíte.

  • Názov Značky : Ai AUTO ZÁBAVA
  • Názov Modelu : Rádio kábel kábel adaptéra
  • Položka Hmotnosť : 1.00kg
  • Položka Druh : Káble, Adaptéry & Zásuvky
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie