0

Plávanie Plutvy Športové Potápanie Školenia Plutvy Jedinečný Otvorenie Dizajn Šnorchlovanie Dodávky Pre Deti, Dospelých Mužov A Žien

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€13.31 €25.60

Skúsenosti najvyšší komfort a ochranu pri plávaní s našimi Plutvy, Šnorchel!Vybavený zabudovanou ochranou vrstvou, tieto plutvy zabezpečiť vysokopevnostnej bez trenia vaše nohy.Vyberte si z ponuky štandardných veľkostí a vychutnať si plávanie zážitok ako nikdy predtým.

Špecifikácia:

Materiál: silikón

Kategória: ako na obrázku)

Balenie Zoznam:

1pair*Plavecké Plutvy

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Výnimočný Výkon: Navrhnutý s klasický štýl naše plavecké plutvy, ponúkajú pohodlie a úžasné pohon pod vodou.So vstavanou ochranou vrstva pre extra dlhú životnosť, náš plutvy dodať nezabudnuteľné kúpanie skúsenosti pre nadchádzajúce roky.

2.Zabránenie Odieraním: Naše Plavecké Plutvy funkciu rozlišovaciu otvorenie dizajn, ktorý nebude rub vaše nohy zle a revolučný drenážny systém, ktorý zabraňuje vode z akumulácie.Skúsenosti bez námahy plávanie s enhanced performance, každý čas.

3.Vynikajúce Pohodlie: Naše plavecké plutvy sú vybavené vysoko kvalitné silikónové materiálu, ktorý poskytuje vynikajúcu trvanlivosť a komfort.Tento soft ale robustný materiál umožňuje plynulé a bezproblémové pohyb, čo je ideálnou voľbou pre plavcov chcú zvýšiť svoj výkon vo vode.

4.Nádherný Darček: Skúsenosti maximálne pohodlie s naše plavecké plutvy, ideálne pre deti a dospelí rovnako.Praktické a zábavné darček pre rodinu a priateľov, ktorí majú radi vodné aktivity.Zabezpečiť plynulé a efektívne plávanie výberom správnu veľkosť podľa našich štandardných sprievodca.

5.Viacúčelový Nástroj: Vlak rýchlejšie a zlepšiť svoju techniku s našimi unisex plavecké plutvy, široko používaný ako pre šnorchlovanie a potápanie.Určené pre mužov a ženy, naše lamiel ponúka vynikajúci výkon a pohodlie, čo je ideálnou voľbou pre vášnivé plavcov.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie