0

Vzduchový Ventil Adaptér Nafukovací Čln Čerpadlo Vzduch Converter Čerpacie Hlavy Konektor Nafukovacie Postele Stan Kajak Vzduchu Ventilom Konverzie Hlavu

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€3.69 €5.86

Vzduchový Ventil Adaptér Nafukovací Čln Čerpadlo Vzduch Converter Čerpacie Hlavy Konektor Nafukovacie Postele Stan Kajak Multifunkčné Vzduchu Ventilom Konverzie Hlavu

Praktický a prenosný: kompaktná veľkosť adaptér umožňuje jednoduché uskladnenie a prepravu, takže je ideálny pre on-the-go použitie.

Univerzálny kompatibilita: S možnosťou pripojenia na bežné vývevy, tento adaptér je vhodná na nafukovanie rôznych nafukovacie vybavenie, ako pádlo dosky, v krátkom časovom horizonte.

Široké spektrum aplikácií: Ideálne pre vodné športy, denne bazén, pláž, výlety, kúpanie, školenia, a dokonca aj motorový čln činnosti, zabezpečenie ste pripravení na akúkoľvek vodné dobrodružstvo.

Jednoduché použitie: Stačí pripojiť adaptér do vzduchu ventilom a začať nafukovanie vaše nafukovacie zariadenia bez námahy, eliminuje akékoľvek cestovné nepríjemností.

Rieši cestovné rozpaky: adaptér je rôzne zostavy umožní zvládnuť rôzne scenáre, zabezpečenie ste vždy pripravení a aby sa zabránilo akejkoľvek cestovných nepríjemností.

Popis:

Predstavujeme vzduchu ventilom adaptér, musí mať príslušenstvo pre všetky nafukovacie potreby!Vyrobené z odolného pevného PVC materiálu, tento adaptér je postavený na poslednej s pevnou konštrukciou a vysokou pevnosťou v tlaku.Rozlúčiť sa účtovná viacerých nafukovacie nástroje ako tento univerzálny ventil konektor môže splniť všetky vaše inflácie požiadavky.

Predstavte si, že nafukovací pádlo doska bez špeciálne vzduchové čerpadlo.S našimi adaptér, môžete jednoducho pripojiť váš obyčajný nafukovacím priamo na pádlo doska a mať ju úplne nafúknuté v rámci stačí 5 až 10 minút.Žiadne ďalšie starosti, alebo stratený čas!

Nielen, že je tento adaptér je vhodný pre pádlo dosky, ale tiež to funguje perfektne s inými vysoko-tlak vzduchu ventilom vybavenie, ako je guma lode a člny.Nebudete musieť investovať do samostatné čerpadlo pre svoje nafukovací čln už!

Najlepšia časť?Tento adaptér je ľahký, prenosný, a neuveriteľne pohodlné nosenie.Meranie len 10 cm dlhé, ľahko sa zmestí do vrecka alebo tašky, takže je ideálny pre cestovanie alebo vonkajšie dobrodružstvo.

S rôznymi montáž voľby v cene, môžete ľahko zvládnuť rôzne scenáre a vyriešiť všetky cestovné rozpaky, ktoré príde do cesty.Či ste na vodné športy, denne bazén, pláž činnosti, plávať školení, alebo powerboating, tento adaptér má vás vzťahuje.

Názov Položky: Vzduchový Ventil Adaptér

Materiál: PVC

Platné Ľudí: Dospelí

Špecifikácie: Č. 5

Funkcie: Multifunkčné, Prenosné, Karikatúra

Veľkosť Detaily:

L: 10.5 cm/4.13", W: 7,5 cm/2.95", H: 4 cm/1.57" (Cca.)

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné a displeja nastavenie rozdiel, položky farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

Prosím, nechajte mierne rozmer rozdiel vzhľadom na rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

1 x Ventil

4 x Ventil Adaptér

1 x Úložný Box

1 x Kľúč

  • Dĺžka : 10.5cm
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Názov Značky : GUB
  • Kapacita (Osoba) : 1
  • Vonkajšie Aktivity : Vodné lyžovanie
  • Číslo Modelu : ŽIADNE
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie