0

Kanoe Vozíka Kanoe Dolly Dopravcu Lodi, Príves Silné, Robustné A Bezpečné Kajak Košíka Dolly Pre Kajak Kanoe A Čln

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€67.38 €96.25

Doprava vašej kajak s ľahkosťou pomocou nášho kajak vozík!Navrhnutý tak, aby sa adaptovať na rôzne tvary a veľkosti lode, ponúka 2 veľké pneumatiky na ľahkú manévrovateľnosť, a nie je ľahko zlomené alebo uvoľnené.Môžete sa ubezpečil, že to nebude hrdza ani ho nedeformujte v priebehu času.Plus, zabezpečuje ľahký vstup do vody a bezproblémové nakladanie a vykladanie.

Špecifikácia:

Názov produktu: Kajak Dolly

Veľkosť: cca 67 * 43 cm/26.4 * 16.9 v (pozri obrázok pre podrobnosti)

Materiál: Vysoko-kvalitný letecký hliník materiál

Pneumatiky, priemer: cca 25,4 očakávané cm/10in

Hliníkové tyče priemer: cca 22 mm/0.87 v

Kapacita: 150 libier

Balenie Zoznam:

Kajak Dolly * 1

Poznámka:

Vzhľadom na rôzne osvetlenie a nastavenia obrazovky, položka farby sa môžu mierne líšiť od obrázkov.

V dôsledku rozdielov v ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2cm rozdiel vo veľkosti.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Vynikajúcu Kvalitu: Predstavovať silný hliníkový držiak, naša Kajak Dolly je určený pre dlhodobé použitie.To obstojí v rôznych poveternostných a terénnych testov, zachovanie jeho štruktúru a zabraňuje korózii alebo deformácie.Doprava vašej kajak s dôverou.

2.Spoľahlivý Kajak Stabilizácia: Naša Kajak Dolly je odolné záväzné kapela a spoľahlivý dlho pásky zaručuje bezpečné upevnenie, ktoré zabraňujú prípadnému pádu počas prepravy.Dôverujte nám, aby sa zabránilo váš kajak od pádu auto.

3.Pohodlné Riešenie: veľmi pevná loď vozidlo určené na ťahanie vašej kajak a kanoe bez námahy.Kajak Dolly vám môže pomôcť pohybovať lodí hmotnosťou do 150 libier s ľahkosťou.Nie je potrebné sa obávať zdvíhanie ťažkých bremien alebo poškodenie vozidla.Kajak vozík funkcie veľké pneumatiky, že dokáže spracovať akýkoľvek terén.Užite si bezproblémovú dopravu skúsenosti s vašej kajak alebo kanoe.

4.Pena Buffer: Kajak Dolly sa môže pochváliť robustný kovový rám featuring mäkké a elastické peny buffer poskytuje maximálnu ochranu lode rôznych tvarov a veľkostí proti poškriabaniu, dings, a všetky formy poškodenia.

5.Široký Rozsah použitia: S dvoch veľkých a nahustené pneumatiky, tento kajak dolly rožky bez námahy na rôzne drsné terénoch ako sú piesok a ťažké štrku, a zároveň znižuje trenie a odpor.Táto prispôsobivosť výhodou je ideálny pre avid kanoe milenci.Ľahký a ovládateľné, dopravu vášho zariadenia s ľahkosťou.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Číslo Modelu : Kajak Dolly
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie