0

Lano Tensioner Stan Vietor Lano Pracky Kravatu Dole Lano Karabína Klip Upevnenia Stan Guyline Vietor Lano Pracka Upevňovač Nerez

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.65 €3.78

Hľadáte bezproblémový spôsob, ako zabezpečiť svoj stan?Naše kábel uťahovák je ideálne riešenie!S vysokou tuhosťou a flexibilitu, tento robustný a odolný nástroj znižuje vplyv na vaše stanu a poskytuje jedinečné pohodlie.Plus, je to jednoduché na inštaláciu a odstránenie, takže je ultimate spoločníkom kempovanie.Skúsenosti jednoduchosť a pohodlie pre seba!

Funkcie:

Názov: vonkajší stan vetru lano pevné nastaviteľné pracky

Hmotnosť: 22g

Veľkosť: 3.6*7*0.186 cm/1.42*2.76*0.07 palcov

Materiál: 304 nerezovej ocele

Rozsah použitia:Hrúbka 3 mm šírka 2.4 cm alebo menej popruhu priemer 1.1 cm alebo menej vietor lano

Balenie: taška funkcie opp

Teplé tipy:

1. Vzhľadom na monitor, teplota farieb, fotoaparát, okolitého svetla a fotografické techniky a iných dôvodov, niektoré obrázky tovaru, môže mať mierne farebné odlišnosti, farbu druhu majú prednosť!

2. Vzhľadom na rôzne ručné meranie, nechajte mierne veľkosť rozdiel!

Zoznam:

1 x lano tensione

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jednoduché Ovládanie: Dosiahnuť dokonalé napätie pre svoj stan kdekoľvek a kedykoľvek.S našimi lano tensioner, môžete si jednoducho nastaviť výška a napätia bez zmätkov.Užite si bezproblémovú potreby na kempovanie skúsenosti v akomkoľvek teréne alebo poveternostné podmienky.

2.Stabilné a pohodlné táborenie: lana tensioner udržuje stan stabilné a pohodlné tým, že bráni stan lán z slackening a poskytovať efektívne napínanie a strečing.Má vysokú húževnatosť a flexibilitu odolávať drsným podmienkam.

3.Stan Zachovanie: Táto kvalita lana tensioner ochraňuje váš stan z vetra škody, zvyšuje jeho životnosť o minimalizáciu vplyvu a nárazov vetra.

4.Nastaviteľné Tienidlo: lana tensioner vám umožní vychutnať na slnku alebo v tieni, kedykoľvek budete chcieť.Má rýchle pripojenie komponentov, ktoré umožňujú jednoduchú inštaláciu alebo odstránenie.Môžete tiež ľahko sprísniť alebo uvoľniť slnečník s jednoduchým otočením.

5.Široké využitie: Toto lano tensioner je vhodné pre rôznych prostrediach, ako napr. kempovanie, turistiku, člnkovanie, a záhradníctvo.Môžete ho použiť na nastavenie dĺžky a napnutia lán s ľahkosťou a istotou.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Typ Príslušenstva : Ostatné
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie