0

Bežecká Ľahká Vesta Elastické Nastaviteľné V tvare Reflexná Vesta Nabíjateľná Reflexná Bezpečnostná Výstroj Vysokou Viditeľnosťou Na Noc

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€8.63 €12.33

Popis:

LED reflexná vesta kombinuje LED bleskom a reflexné výstroj.Držať vás v bezpečí, zatiaľ čo beží, jazda na bicykli, chôdza, motocyklového, vonkajšie práce a ďalšie.Rozsvietiť Vesta je ľahká a vhodná pre nositeľa všetkých vekových kategórií.Naše svetlo až vesta je určený pre nočné prechádzky a je ľahko ovládateľný.Aj keď budete nosiť ju na dlhú dobu, to neprinesie žiadne zaťaženie.

To je radosť nosiť, žiadne zlé pocity.

Špecifikácia:

Názov: Svetlo Až Vesta

Dĺžka: cca 30-43 CM/11.81-16.93 V

Nastaviteľný obvod: cca 70-100 CM/27.56-39.37 V

Nastaviteľný stupeň: o 4CM/1.57 V

Textílie: Úsek reflexné elastické

Reflexný materiál: reflexná stožiare,

LED svetlá: predné a zadné dve skupiny, každá 4

Čas nabíjania o: 1h

Batéria: 150mAh

Balenie zoznam:

Vesta*1

Nabíjanie line*1

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【LED Svetlá] vyzýva LED bleskom a reflexné výstroj obe sú zahrnuté v LED beží ľahká vesta.udržať ste chránený, či beh, bicykel, procházka, jazdu na motorke, to outdoorové aktivity, a ďalšie.

2.【Jednoduchý na Nosenie] vyzýva Naše svetlo až vesta je reflexná, ľahký, určený pre nočné prechádzky a jednoduché použitie.Aj keď budete nosiť ju na dlhú dobu, to neprinesie žiadne zaťaženie.

3.【Samolepiace Dizajn] vyzýva úprava V rozmedzí 70-100 CM, vhodná pre väčšinu obrázkov.Bežecká Ľahká Vesta má magic samolepiaci pásik pre jednoduché nastavenie.

4.【3 Svetelné Módy] vyzýva k Dispozícii sú 3 úžasné svetelné režimy: svieti svetlo, rýchly flash a pomaly blikať.Skutočne môžete zobraziť v 360 stupňov.Predné LED reflexná vesta poskytuje výkonné predné svetlo, a vzadu na nočné jazdy poskytuje bezpečnostné varovanie zadné svetlo.

5.【Široko Využíva] vyzýva Beží Vesta rozsvieti sa dá nosiť vo všetkých ročných obdobiach, pre mužov aj ženy.Praktické pre bicyklovanie, jogging, beh, chôdza psa, pešia turistika, jazda na koni, atď.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Pohlavie : MUŽI
  • Materiál : BAVLNA
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie