0

1PC Multi-funkčné Nehrdzavejúcej Ocele Pazúr Karabína na Lezenie Háčik Ukotvenia Háčika pre Cestovanie, Outdoorové Turistika Kempovanie, Rybárske

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.76 €4.60

Popis:

Bezpečnosť výkon: 304 nerezovej ocele pružinovej ocele, odlievanie, po vysokej teploty tepelného spracovania pazúr olej ochladzovanie, vysoká tvrdosť, dobrá odolnosť proti opotrebeniu, vhodný pre vysokú pevnosť prostredie, používať hrubé krúžok dizajn, vhodný pre všetky druhy lana.

LOŽISKO karabíny sú vyrobené z oxidu pružinovej ocele a nástrojovej ocele, ktoré sú ručne kované na pomernú mix byť vencov, a sú tiež vyrobené z ropy-uhasí ocele, ktorý je flexibilný a pružný.Silný nosnosť 132lb.

Skvelé pre vonkajšie aktivity, lezenie na stromy, kotvenie, rybolov, pomoc pri katastrofách, zúčtovania buriny, ťahanie dole pobočiek, chytať padajúce predmety, atď.Buďte opatrní pri vybaľovaní, pretože pazúry sú trochu ostré.

Univerzálny - Stúpanie stromy, fetch, presuňte stromov na olovrant, odstrániť konáre, drop rýb z dokov, drop a vybrať, ryby, čisté plávajúce sklo z rybníkov, chytiť a háčik padlých položky, atď.Použite svoju fantáziu rozvíjať ďalšie funkcie.

Tieto Ukotvenia Háčiky sú tvrdé a silné.Ale vezmite prosím na vedomie, ukotvenia háčiky pracovná kapacita a nie naznačujú, skalné lezenie

Špecifikácie:

Názov produktu: Pazúr

Materiál: nehrdzavejúca oceľ

Veľkosť: 11.5x9.5cm

Package Zahrnuté:1x Pazúr

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb ukázal, že na obrázky.Ďakujeme!

2. Prosím, aby 0.1-2cm meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

  • Názov Značky : GUOMUZI
  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Z Nehrdzavejúcej Ocele
  • Druh : Steny Vybavenie
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie