0

Prenosné Kozmetika Mince Drôtený Držiak Puzdro Taška Slúchadlá Kartu Rúž Skladovanie Taška Auto Blízkosti Organizátor Cestovné Šperky Taška

(0 Hodnotenie Zákazníkov)
€2.55 €3.64

Funkcie:

1.Samozatváracie shrapnel make-up taška, vrecku kozmetická taška, jednou rukou, nemá vplyv na make-up, môžu byť otvorené s rezervou, je elektrolyticky pokrývajú železa shrapnel môže byť rýchlo sa obnoviť po stlačení, a materiál je trvalé a nie ľahko deformovať.

2.Vysoko kvalitný make-up tašky,malé make-up taška pre kabelka je vyrobená z vysoko-kvalitného materiálu, ktorý je mäkký a nie je ľahké vrások.nepremokavé tkaniny tkaniny, utrite do sucha po mokré vody a naďalej používať.

3.Malá kozmetická taška prenosná veľkosť,malá kozmetická taška, ktorá môže mať základ krém, rúž, malé obočie ceruzka, atď., čo je výhodné pre vás, aby ste touch up make-up mimo, a ultra-tenké veľkosť je možné dať do vrecka alebo tašky.

4.Skladovanie drobných predmetov,vrecku kozmetická taška pre ženy, ktoré sa cítia pohodlne, mäkké a hladké, môžete prispôsobiť slúchadlá, dátové káble, rúže, kľúče, mince, atď., vedenie taške upravené a upratané, je položka je perfektný pre každú sezónu po celý rok.

5.Široké použitie,buniek kvet vrecku kozmetická taška môže byť použitý ako kozmetická taška, šperky box, medicína taška, rúž taška.ideálny do kabelky.aj veľký sviatok alebo narodeniny darček pre blízkych a priateľov.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový kvality.

Názov položky:Shrapnel samozatváracie vytlačené kozmetická taška

Materiál:PU

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť:13 cm/5.11 v*12 cm/4.72 v

Množstvo:1 Ks

Balenie obsahuje:

1 Ks Shrapnel samozatváracie vytlačené kozmetická taška

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

  • Pôvod : Kontinentálna Čína
  • Materiál : Oxford
Pridať recenziu

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné polia sú označené *

Vaše hodnotenie